Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Suomi24 Reseptit
makeatleivonnaiset

Banoffee

Banoffee nimi tulee sanoista banaani ja toffee. Makea herkku vie kielen mennessään - maistuu kahvipöydässä tai jälkkärinä.

salaatit

Waldorf-salaatti

Waldorf-salaatti on nimetty New Yorkin Waldorf-hotellin mukaan. Pistä pöytä koreaksi kotona laadukkaalla salaatilla!

jälkiruoat

Uunijäätelö

Uunijäätelö on perinteikäs jälkkäri, jota et pysty tekemään edellisenä iltana valmiiksi. Uunijäätelö uunista ulos ja nauttimaan!

jälkiruoat

Gluteenittomat mokkapalat

Mokkapalat maistuvat myös gluteenittomina. Pellillisestä riittää isollekin porukalle.

pääruoat

Kinkkukiusaus

Kinkkukiusaus valmistuu uunissa kuin itsestään. Tarjoa lisäkkeeksi suolakurkkuja, etikkapunajuuria ja vihersalaattia.

makeatleivonnaiset

Prinsessakakku

Prinsessakakku on super-suloinen kakku päivän prinsessalle! Koristele marsipaaniruusuilla tai vaikka kruunulla.

napostelu

Raparperimehu

Hyödynnä raparperisato ja tee siitä mehua. Raparperimehu on raikas kesäjuoma, joka säilyy parhaiten viileässä.

makeatleivonnaiset

Sitruunakakku

Sitruunakakku on parhaimmillaan yön yli nukkuneena. Pakasta kakku, niin aina on kahvileipää yllätysvieraille tai makean nälkään!

keitot

Linssikeitto

Tuhti linssikeitto sopii vegaaneille ja sekasyöjille. Maistuu lämmitettynä useana päivänä.

makeatleivonnaiset

Cupcaket

Cupcaket on ilo silmälle ja suulle. Koristele nonparelleilla söpöiksi suuhun pantaviksi!

napostelu

Polenta

Polenta on aterian helppo lisäke pastan tai perunan sijaan. Maissista karkeaksi jauhettu polenta-ryyni on gluteeniton raaka-aine.

napostelu

Valkosipuliperunat

Valkosipuliperunat on monelle meistä paras juhlaruoan lisäke. Näin teet potut kala-, liha- ja kasvisruoille.

napostelu

Hedelmä-juustosalaatti

Hedelmä-juustosalaatti on mitä mainioin keiton ja suolaisen leivonnaisen kaveri.

salaatit

Rosolli

Rosollin tekeminen on kivaa joulun ajan yhteispuuhaa. Vaikka joulupöydässä olisi moderneja makuja, rosolli tuo perinteisen vivahteen joulupöytään.

napostelu

Kookospallot

Kookospallot ovat äkkimakea herkku, joka valmistuu herkutteluun hetkessä.

välipalat

Munavoi

Munavoi on perinteinen karjalanpiirakan päällinen. Vinkki: kokeile keitettyjen porkkanoiden tai kukkakaalin kanssa!

pääruoat

Hasselbackan perunat

Hasselbackan perunat on todellinen klassikko. Perunaan tehdyt viillot tekevät kuoresta rapean herkullisen.

keitot

Sipulikeitto

Maistuva ja halpa sipulikeitto on helppo valmistaa. Tarjoile keitto tuoreen leivän kera.

napostelu

Omena-kaurapaistos

Omena-kaurapaistos vie kielen mennessään. Nauti tämä herkku jätskin tai vaniljakastikkeen kanssa!

pääruoat

Paahtopaisti

Paahtopaisti on juhlava liharuoka, jonka valmistaminen ei vaadi liikaa kulinaristisia oppeja. Paista noin 1,5 tuntia/kg.

pääruoat

Hirvipaisti

Hirvipaisti on arvokas riistaherkku. Hirvi on taatusti luonnonmukaista lihaa. Nauti metsiemme antia arvostaen.

keitot

Jauhelihakeitto

Jauhelihakeitto on arjen pelastus. Pakastealtaasta napatuilla keittovihanneksillä ruoka syntyy näppärästi.

makeatleivonnaiset

Tiikerikakku

Tiikerikakku tuo muistoja mummolasta. Kuivakakkujen aatelia!

pääruoat

Silakkapihvit

Silakkapihvit on tyrmäävän maukas arkiruoka. Kun pistät pöytään lisäksi perunamuusia ja salaattia, niin se on siinä!

pääruoat

Kanawokki

Kanawokki pyöräytetään wokkipannussa. Käytä lihan tilalla esimerkiksi äyriäisiä, papuja, halloumia tai tofua.

napostelu

Graavilohi

Graavilohi vie aikaa, mutta on helppo valmistaa. Tarjoile itse graavattu kala perinteisesti ruisleivän, perunoiden tai blinien kanssa.

napostelu

Mukikakku

Mukikakku on ehkä maailman helpoin leivonnainen. Nopea herkkupala valmistuu muki kerrallaan mikrossa!

välipalat

Kuivakakku

Kuivakakku on perinteikäs kahvipöydän leivonnainen. Käytä taikinassa kermaa, kun haluat juhlavamman kakun.

pääruoat

Kasvislasagne

Kasvislasagne tarvitsee varoituskyltin: "Maistuu myös lihasyöjille!" Hurjan mehevä herkku on helppo valmistaa.

keitot

Kanakeitto

Kanakeitto saa makua freesauksesta. Nauti höyryävän kuumana. Vinkki: ruokakerma tuo keittoon täyteläisyyttä.

Lisää reseptejä >
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»