Reseptit liha
pääruoat

Pyttipannu

Pyttipannu on kelpo ruoka ylijääneistä keitetyistä perunoista. Itse asiassa aika trendikäs ruoka hävikkiruoan minimoimiseksi!

pääruoat

Moskovan pata

Moskovan pata hautuu liedellä muhevaksi. Tarjoa pata keitettyjen perunoiden, maustekurkkukuutioiden ja smetanan kanssa.

pääruoat

Hirvipaisti

Hirvipaisti on arvokas riistaherkku. Hirvi on taatusti luonnonmukaista lihaa. Nauti metsiemme antia arvostaen.

pääruoat

Liha-perunasoselaatikko

Liha-perunasoselaatikko on suomalaisen keittiön kotiruokaklassikko. Tarjoa etikkapunajuurien ja herkkukurkkujen kanssa.

pääruoat

Kanawokki

Kanawokki pyöräytetään wokkipannussa. Käytä lihan tilalla esimerkiksi äyriäisiä, papuja, halloumia tai tofua.

napostelu

Makaronisalaatti

Makaronisalaatti on varma valinta seisovassa pöydässä isommista pienempiin kekkereihin. Helppo tehdä liha- tai kasvisversiona.

napostelu

Burrito

Burrito on peräisin Meksikosta ja se syödään rennosti käsin. Täytä lihalla tai kasviksilla. Vinkki: kuorruta uunissa meheviksi.

pääruoat

Kanaviillokki

Kanaviillokki on tuttu ruoka kouluajoilta. Onnistuu helposti myös kotikeittiössä. Tarjoa keitetyn riisin ja pihlajamarjahyytelön kanssa.

napostelu

Nakkipiilo

Nakkipiilo on lasten ja lastenmielisten paras herkku. Valmista yhdessä lasten kanssa, niin jälkikasvu oppii ruoanlaittoa!

pääruoat

Palapaisti

Klassinen palapaisti on mureaksi haudutettu pataruoka. Hauduta miedolla lämmöllä ajan kanssa, niin saat maukkaimman lopputuloksen.

pääruoat

Paahtopaisti

Paahtopaisti on juhlava liharuoka, jonka valmistaminen ei vaadi liikaa kulinaristisia oppeja. Paista noin 1,5 tuntia/kg.

Lisää reseptejä >
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat