Reseptit
napostelu

Kalakukko

Kalakukko on tuunattu tässä ohjeessa nykyaikaan. Käytä valmiita ruistaikinalevyjä, niin kukon valmistus onnistuu helpommin.

napostelu

Kermaviilikastike

Kermaviilikastike on nopea salaattikastike tai paistetun kalan kaveri. Jos haluat elää kevyemmin, valitse kevyt kermaviili.

pääruoat

Munakokkeli

Munakokkeli on onnistunut, kun se on pehmeää ja hieman murumaista. Yliveto aamupalana tai kalan kanssa.

pääruoat

Gluteeniton pizzapohja

Gluteeniton pizzapohja sopii gluteenia ja maitotuotteita karttaville. Taikina on siitä metka, että sen voi tehdä jo edellisenä päivänä.

napostelu

Vispipuuro

Vispipuuro on valintasi erityisesti silloin, kun puolukat eivät muuten maistu. Parhaimmillaan sokerilla ja maidolla höystettynä.

napostelu

Gluteeniton kääretorttu

Gluteeniton kääretorttu on yhtä hyvää kuin peruskääretorttu. Tämä maistuu takuuvarmasti juhlissa kaikille vieraille!

pääruoat

Entrecote

Entrecote on pihvien aatelia. Ota liha huoneenlämpöön väh. 2 tuntia ennen paistoa. Tarjoa valkosipuliperunoiden kanssa.

napostelu

Naan-leipä

Naan-leipä paistuu kodin uunissa, mutta älä käytä pellillä leivinpaperia. Nauti lempeän makuista leipää mausteisten ruoan kanssa.

jälkiruoat

Runebergin tortut

Runebergin tortut on perinteinen porvoolaisherkku J. L. Runebergin kunniaksi. Niillä juhlistetaan 5. helmikuuta Suomen kansallisrunoilijan syntymäpäivää.

kasvis

Valkokastike

Valkokastike on perussoossi, jota voi varioida mausteilla. Kokeile kalan ja perunoiden kanssa tai pastakastikkeen pohjana.

napostelu

Kasvispiirakka

Kasvispiirakka saa mehevää makua tomaatista, basilikasta ja fetasta. Nauti pikkuateriana salaatin kanssa!

Lisää reseptejä >
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat