horoskooppi

Horoskooppi

1.2.2019 klo 9:30

Lue helmikuun horoskooppi - se antaa vinkkejä elämän ylä- ja alamäkiin!


Horoskooppi


Kuuluuko elämääsi helmikuussa ylämäkiä, alamäkiä, stressiä, iloa? Nauris.fin tähtimerkin mukaan tehty TV-horoskooppi antaa vinkkejä parempaan oloon!


Vesimies 20.1.-18.2.

Vesimies, sinä se osaat aina pistää paremmaksi! Uskallat mennä sinne, missä aita ei todellakaan ole matalin. Hyppäät korkeimmalta vuorelta, sukellat syvimpään merenpohjaan, juokset päätä pahkaa, muttet päin seinää. Jes! Jatka samaan malliin ja seuraa The Voice of Finland -kisaa. Tsemppaa kotikatsomossa kilpailijat antamaan kaikkensa ja saa omat adrenaliinitasot koholle - kotisohvallakin!


Kalat 19.2.-19.3.

Kalat ei näytä pystyvän keskittymään. Tekisi mieli lähteä radalle ja jättää oma koti taakse. Budjettisi tuntuu olevan aikas tiukoilla, joten ulkomaan matkat on pakko jättää… Oletko käynyt yökylässä kaverilla tai sukulaisella aikoihin? Nukkuminen toisessa kodissa toisessa sängyssä voisi tuoda kaipaamaasi vaihtelua omaan elämääsi. Napsauta tv auki ja seuraa, mitä Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa oikein tapahtuu. Ota vinkit talteen ja ala pakkaamaan omaa yökylälaukkua!


Oinas 20.3.-19.4.

Oi, oinas, olet ihana! Mutta käsi sydämelle, oletko pitänyt itsestäsi viime aikoina hyvää huolta? Oletko hoitanut omaa sieluntemppeliäsi? Helli, hyväile ja nauti. Älä pakota itseäsi mihinkään sellaiseeen, mihin et ole valmis. Syö riittävästi ja hyvää ruokaa. Hyviä vinkkejä selväjärkiseen ruokahuoltoon saat Kape Aihisen ohjauksessa Kaappaus keittiössä -ohjelmassa. Katso sitä, niin opit sielua ja kehoa ravitsevan ruoanlaiton salat!


Härkä 20.4.-20.5.

Härkä, olet asioiden yläpuolella, olet aikaansaava ja osaat nauttia johtoasemasta. Mahtavaa. Nyt on se hetki, jolloin pistät suurinta vaihdetta silmään! Hyviä vinkkejä ympäröivän maailman hahmottamiseen ja siellä entistä paremmin selviytymiseen saat Merkkien salat -ohjelmasta. Kolmiot, emoijit, paholaiskuvat, käsimerkit – meitä ympäröi ikivanha symbolien kieli, jota käytämme etenkin silloin, kun sanat eivät riitä tai puhe on liian hidasta. Ota merkit haltuun ja olet vieläkin parempi johtajana - töissä ja omassa elämässäsi!


Kaksonen 21.5.-20.6.

Huhuu! Missäs sitä ollaan? Peiton allako? Nyt ei ole syytä kääriytyä epätoivoon. Onneksi nauru auttaa - ainakin usein. Istahda rentoon asentoon lattialle, kosketa vatsaasi ja ala nauramaan. Hah, hah, haa!!! Jos ei ala naurattaa ihan tuosta vain, katso Stadi vs. Lande. Kisailijoiden hassut vastaukset voivat naurattaa, mutta ainakin Jaakko Saariluoman ja Kalle Lambergin sanailu pistää nauruhermot liikkeelle.


Rapu 21.6.-22.7.

Rapu, talvi on imenyt mehujasi ja kaipaat uutta sykettä elämään. Ehkä kaipaat myös hitusen räppiä, soulia ja heavyä? Katoa hetkeksi omaa arkea upeisiin esiintymiskokemuksiin ja heittäydy laulun & tanssin vietäväksi. Tähdet, tähdet vie sinut Suomen pakkasista nanosekunnissa mitä upeimpiin elämyksiin! Vinkki: helli itseäsi pienellä, raikkaalla naposteltavalla television äärellä - hätätilassa perunalastutkin käyvät ;)


Leijona 23.7.-22.8.

Joskus kun on hyvällä tuulella, tekee mieli tehdä lisää asioista, jotka kohottavat mielialaa, eikö? Yksi sopiva tapa sinulle, leijona, on hyvän mielen tv-ohjelmien katselu. Puoli seitsemän on sinulle nappivalinta. Sitä katsomalla saat pidettyä positiivisen energian tapissa - ja samalla tutustut mielenkiintoisten ihmisten elämään symppisjuontajien johdolla. Naps vaan tv auki klo 18.30!


Neitsyt 23.8.-22.9.

Neitsyt, oletko huomannut, että kun astiat on pesty, vaatekaappi siivottu ja koko kämppä kiiltelee puhtauttaan, niin voit hyvin? Oletko tullut ajatelleeksi, miten paljon käytät aikaasi ympäristösi puhtauteen? Olisiko aika ottaa iisimmin ja keskittyä johonkin muuhun - tai pikemminkin toiseen? Ota oppia Selviytyjät Suomi -kilpailijoista. Heillä ei ole juurikaan mitään, ja juuri se kokemus saa heidät arvostamaan elämän pieniä asioita - jotka ovatkin niitä suuria. Läheiset, rakkaat, perhe - ota ystävä kainaloon ja anna sen pölyrätin jo olla!


Vaaka 23.9.-22.10.

Vaaka! Hälytys on annettu! Stressi uhkaa painaa sinut pinnan alle ja ylisuorittamisen vaara on ilmeinen. Ärtyisyys, kiukku ja nälviminen ovat ikäviä piirteitä, joita emme soisi itsellemme. Nostapa se vaakakuppi ylös ja eikun iloa silmäkulmiin. Aloita päiväsi katsomalla joka aamu Muumilaakson tarinoita. Kyllä, se on lastenohjelma, mutta sen lisäksi se on opettavainen tarina maailmasta, jossa luotetaan toisiin ja puhutaan toisille kauniisti. Ja jos näin ei tapahdu, Muumimamma pistää ojennukseen!


Skorpioni 23.10.-21.11.

Skorpioni, voit tuntea olosi hieman alavireiseksi ja olet huolissasi - monestakin asiasta. Älä huoli, et ole maailmassa yksin epävarmuuksiesi kanssa. Hyvää vertaistukea saat katsomalla Pitääkö olla huolissaan? ohjelmaa. Siinä tavalliset suomalaiset kysyvät mieltänsä pakottavia kysymyksiä omasta elämästään - ja viisaammista viisaimmat panelistit antavat hyviä ohjeita. Kehotamme myös lähettämään ohjelmaan oman kysymyksen - ehkä saat vastauksen tv-ohjelmassa!


Jousimies 22.11.-20.12.

Jousimiehen kilpailuvietti näyttäisi olevan kova. Paina kaasua, potkaise palloa kovemmin, laukaise tykimmin - nyt on se hetki, kun täytyy pistää enemmän pökköä pesään. Hyviä malliesimerkkejä näet illan Urheiluruudusta. Nuo urheilijat ovat tehneet kovan suorituksen, kyllä sinäkin siihen pystyt! Nyt on momentum olla aktiivinen, joten radalle siitä!


Kauris 21.12.-19.1.

Kauris, elämässäsi tuntuu olevan suljettuja arkkuja ja kireitä solmuja - kipeitä asioita, jotka tarvitsevat selvittelyä. Olet tainnut salata itseltäsi ja läheisiltäsi syvimpiä tuntoja kauan. Mutta ei hätää, sinulle on apua saatavilla. Katso Myyrä-ohjelmasta vinkkejä, miten kilpailijat ratkovat visaisia tehtäviä ja voittavat itsensä. Tee sinäkin niin, avaa salaiset arkkusi - ehkä saat palkinnoksi jotain arvokasta - ainakin jotain muuta kuin Myyrän leikkirahaa.

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat