horoskooppi

Horoskooppi

31.5.2019 klo 9:10

Valitse oma tähtimerkkisi ja lue kesän TV-horoskooppi!

Horoskooppi


Vesimies 20.1.-18.2.

Vesimies, oletko viime aikoina keskittynyt enemmän itseesi kuin lähipiiriisi? Läheiset, oma perhe ja suku ovat niitä elämän tukijalkoja, joihin kannattaa panostaa. Perhe on paras - niinhän sitä sanotaan. Otapa joka päivä hetki laatuaikaa ja katso Emmerdale-laatusarjaa. Se maalaa eteesi erilaisten perheiden ilot ja murheet, ja voit saada tukea omaankin perhe-elämääsi.


Kalat 19.2.-19.3.

Elämän voi elää lasi puoliksi tyhjänä - tai puoliksi täynnä. Kumman tavan sinä valitset? Jos päätät valita optimistisen elämän, voi olla, että näet maailmaa jatkossa vaaleanpunaisten aurinkolasien läpi. Riemua ja hymyä voi saada yllättävistäkin paikoista. Hauskat kotivideot -sarjaa katsellessa voi välillä pohtia, että ovatko nuo nyt aivan pöljiä, kun tuolle nauravat - mutta ehkä se onkin elämän suola - asioiden katselu positiivisesti!


Oinas 20.3.-19.4.

Kaipaatko kropalle uusia haasteita ja mielelle uusia unelmia? Vispaako jalat ja käykö pää ylikierroksilla? Hyvä, pidä siitä kiinni. Voit vaikka alkaa toteuttaa unelmiasi sisustamalla kotia. Kenen kotona? on hauska ohjelma, jossa pääset kurkkaamaan toisten koteihin ja arvuuttelemaan, kenen koti on kyseessä. Samalla voit napsia sisustusideoita.


Härkä 20.4.-20.5.

Härkä, tunnet olosi hieman alavireiseksi ja synkäksi - normaalit arjen päätöksenteot voivat tuntua sinulle raskailta. Hyvä tv-ohjelma ja ruoka voivat auttaa - tai niiden yhdistelmä! Anthony Bourdain – kohti tuntematonta -ruokarealityssä pääset laajentamaan maailmaasi kotisohvalta ja nappaat ruokatärpit vaikkapa Budapestistä, Miamista, Skotlannista ja Madagaskarilta. Ota talteen parhaimmat ideat ja kokeile kotikeittiössä - sillä ruoan laittaminen ja nauttiminen on parasta terapiaa!


Kaksonen 21.5.-20.6.

Kaksonen, tämä vuodenaika on sinun! Et todellakaan ole talvi-ihminen, vaan nautit auringosta ja lämmöstä jokaista auringonsädettä ja lämpöastetta lähes palvoen. Ja koska Suomen säähän ei voi luottaa, kannattaa olla varasuunnitelma. Aurinkoista energiaa elämääsi saat Au pairit Havaijilla -realitysarjasta. Eksoottisella saarella suorapuheinen Annika, tunnollinen Talvikki ja akateeminen Amma hoitavat lapsia vieraassa maassa ja kulttuurissa. Aloha!


Rapu 21.6.-22.7.

Haluatko kesän käynnistyvät pikkuisen ronskisti ja raikkaasti? Sitten valintasi on kotimainen komediasarja Hillo! Se kertoo hieman epämääräisestä elämänvaiheesta nuoruuden ja aikuisuuden välimaastossa, vaiheesta ennen vakiintuneita parisuhteita, omistusasuntoa tai muita järkeviä elämänvalintoja. Olitpa parisuhteessa tai sinkku - tai jotain sieltä välimaastosta - sarja tarjoaa varmasti hyvää kosketuspintaa elämään.


Leijona 23.7.-22.8.

Stressi uhkaa painaa sinut pinnan alle ja ylisuorittamisen vaara on ilmeinen. Olet huolissasi ja vielä enemmän huolissasi kaikesta: kotiasioista, työstä, ihmissuhteista - you name it. Nyt pitää painaa sitä tunnettua punaista nappia ja relata hetki - vaikkapa musiikin parissa! Elämäni biisi -sarjassa voit seurata, mitkä ovat tunnettujen vieraiden elämän biisit, he biisit, jotka ovat koskettaneet tai muulla tavalla tehneet syvän vaikutuksen. Eikun nauttimaan!


Neitsyt 23.8.-22.9.

Neitsyt, nyt taitaa elämänlatusi olla liiankin tasaista. Tarvitset elämääsi arvoituksellisuutta ja jännitystä - salaperäisiä suljettuja arkkuja aukaistavaksi. Katso Varjojen maa tv-sarjaa, niin pääset karunharmaaseen Walesiin, missä pilvet roikkuvat matalalla ja vuorenrinteet nousevat korkeuksiin. Voit pohtia, imetäänkö pahuus jo äidinmaidossa vai mistä se oikein syntyy… Entä voiko surun ja katkeruuden kanssa oppia elämään? Siinäpä mietittävää, eikös?


Vaaka 23.9.-22.10.

Vaaka, mitäs olet mieltä, oletko hieman ylisuorittanut viime aikoina? Pitääkö kodin olla puhdas ja työhommat hoidettu yli-tehokkaasti? Ota oppia Selviytyjät-kilpailijoista. Heillä ei ole juurikaan mitään, ja juuri se kokemus saa heidät arvostamaan elämän pieniä asioita - jotka ovatkin niitä suuria. Läheiset, rakkaat, perhe - ota ystävä kainaloon ja ota iisisti!


Skorpioni 23.10.-21.11.

Skorpioni, olet pörhistelevä kaikkien areenoiden kunkku! Mutta käsi sydämelle, oletko vain posottanut menemään, ja jättänyt oman mielen ja kehon vähän turhankin vähälle huomiolle? Helli, hyväile ja nauti. Syö riittävästi ja hyvää ruokaa. Anna kaikkien aistiesi vapautua. Villen keittö 30 minuutissa pääset Ville Haapasalon mukana makumatkalle satumaisen ihaniin ruokaelämyksiin. Löydä sielua ja kehoa ravitsevan ruoanlaiton salat!


Jousimies 22.11.-20.12.

Jousimies ei tahdo löytää omaa rauhaa. Perheellinen jousimies tuntee olevansa vailla omaa aikaa ja omaa tilaa, kun muu perhe temmeltää ympärillä.Ota itsellesi omaa aikaa ja lähde matkalle maailmalle. Amazing Race -seikkailusarjassa osallistujat kisaavat pareittain mitä rohkeimmissa ja hullunkurisimmissa tehtävissä. Tilanne kärjistyy, kun pelikenttänä on vieras kulttuuri ja kieli - ja on taisteltava aikaa vasten. Myös parin välinen suhde voi aiheuttaa kismaa, olipa tiimissä sitten oma rakas tai sukulainen - sellaista se on, tv-ohjelmissakin.


Kauris 21.12.-19.12.

Kauris, sinä jos kuka arvostat kaunista elämää ja sisustamista - mutta olet myös tarkka raha-asioissa. Australialainen reality Remontilla rahoiksi on juuri siksi sinun valintasi. Asuntokauppojen ja remontoinnin maailmassa liikkuva sarja tarjoaa hyviä vinkkejä, miten rahan saa poikimaan. Ohjelmassa parit kisaavat, kuka saa remontoimastaan ja sisustamastaan kodista suurimman hinnan. Voittajaparille on luvassa muhkea voittopotti - ja ehkä sinäkin saat vaurastuttavia vinkkejä!


Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat