horoskooppi

Horoskooppi

1.4.2019 klo 9:21

Valitse tähtimerkkisi ja lue huhtikuun TV-horoskooppi!

Horoskooppi


Nauris.fin tähtimerkkisi mukaan laadittu TV-horoskooppi antaa vinkkejä ehtoisempaan oloon!


Vesimies 20.1.-18.2.

Vesimies, etsitkö sitä oikeaa? Eikö Tinder tai yksin istuskelut kahvilassa ole tuoneet sinulle haluttua seuraa? Nyt käsi sydämelle, oletko tehnyt kaikkesi kumppanin löytämiseksi? Jos olet tyytyväinen ja onnellinen yksiksesi, niin hyvä niin. Mutta - jos haluat seuraa, nappaa vinkit Napakymppi-ohjelmasta. Näet hieman, millaista porukkaa on sinkku-markkinoilla ja samalla kartoitat, mitä haluat - ja mitä et todellakaan halua. Tsemppiä rakkauden etsintään <3


Kalat 19.2.-19.3.

Kalat: onko kevät saanut masennuksen hiipimään sisimpääsi? Tekisikö mieli pikemminkin hautautua peiton alle kuin lähteä nauttimaan luonnon kukkaan puhkeamisesta? Jos pystyt vielä toimimaan, tee se. Älä kääriydy itseesi, vaan ota yhteyttä muuhun maailmaan. Vaikkapa baby stepseillä - alkuun ihan varovasti. Ja jos kaadut, no worries, pystypäin uudelleen liikkeelle vaan. Alina idässä saa sinut erergisöitymään. Alina matkaa etsimään omia slaavilaisia sukujuuriaan Itä-Euroopan maihin. Mikset sinäkin lähtisi matkaan etsimään itseäsi? 


Oinas 20.3.-19.4.

Oinas: hyppäät korkeimmalta vuorelta, sukellat syvimpään merenpohjaan, juokset päätä pahkaa, heittäydyt menemään. Sinä se osaat aina pistää paremmaksi! Uskallat mennä sinne, missä aita ei todellakaan ole matalin. Jatka samaan malliin ja seuraa Possea. Tsemppaa kotikatsomossa haastetehtävien suorittajat antamaan kaikkensa ja saa omat adrenaliinitasot koholle - kotisohvallakin!


Härkä 20.4.-20.5.

Härkä: kaipaat piirun verran romantiikkaa. Odotusta, perhosia vatsanpohjassa, salattuja katseita, helliä hipaisuja... Oletko samaa mieltä? Yksi sopiva tapa sinulle, härkä, on romanttisen tv-ohjelmien katselu. Bachelor Suomi on todellakin romantiikan nälkäiselle oikea valinta. Tv-sarja oikein huokuu kaipausta, viipyileviä katseita, salaisia illallisia, treffejä, ruusuja, drinkkejä kuuman auringon alla... Mitä tekisit, jos olisit itse Christoffer? Tai ruusua odottava morsian-ehdokas?


Kaksoset 21.5.-20.6.

Kaksonen: budjettisi tuntuu olevan aikas tiukoilla. Mikä eteen? Voitko kiristää kukkaron nyörejä entisestään? Tai ottaa vaikkapa extra-työn raha-ahdinkoosi? Yksi vaihtoehto on tuuri! Oletko lotonnut? Lyönyt vetoa? Haluatko miljönääriksi voisi olla sinulle sopiva ajanviete. Tsekkaa ohjelmaa, testaa tietoasi, lue vapaa-ajalla yleissivistäviä teoksia, ole avoin tiedolle - ja kas, olet valmiina pyrkimään itse mukaan kisaan. Go for it!


Rapu 21.6.-22.7.

Rapu, olet täynnä positiivisuutta ja energiaa. Et ole juuri nyt huolissasi yhtään mistään. Annat vai mennä iloisesti lallatellen ja se on tosi mahtava juttu se! Istahda sohvan nurkkaan hyvään asentoon, nauti pieniä tapaksia, siemaile ehkä lasi viiniä tai viher-smoothieta - ja nauti elämästä. Tässä saumassa The Voice of Finland -ohjelma antaa sinulle hyvää voimaa. Peukut pystyy, että suosikkisi voittaa!.


Leijona 23.7.-22.8.

Leijona, olet asioiden yläpuolella ja aikaansaava. Mahtavaa. Nyt on se hetki, jolloin pistät suurinta vaihdetta silmään! Hyviä vinkkejä ympäröivän maailman hahmottamiseen ja siellä entistä paremmin selviytymiseen saat Uutisista. Kyllä! Yle uutiset, Kymmenen uutiset, aamutv:t ja kaiken maailman ajankohtaisohjelmat tekevät nannaa sinulle ja tiedonjanollesi. Kun tiedät enemmän, osaat enemmän ja itseluottamuksesi senkun kasvaa.


Neitsyt 23.8.-22.9.

Neitsyt: olet tainnut salata itseltäsi ja läheisiltäsi syvimpiä tuntojasi jo kauan. Elämässäsi tuntuu olevan suljettuja arkkuja ja kireitä solmuja - kipeitä asioita, jotka tarvitsevat selvittelyä. Nyt voisi olla hyvä elämänvaihe alkaa katsoa Vera Stanhope tutkii -brittisarjaa. Näet, kuinka kaiken maailman salaisuudet lopulta paljastuvat - joka tapauksessa. Ota laatusarjasta opiksi ja ala kertomaan läheisillesi sielusi syvyyksiä. Se on vaan niin, että sitten voit paremmin.


Vaaka 23.9.-22.10.

Vaaka: nyt on se hetki, kun täytyy pistää enemmän pökköä pesään. Sivaltaa riuska rystylyönti, potkaista palloa kovemmin, laukaista tykimmin, vetää kova ylämummo. Hyviä malliesimerkkejä näet illan Urheiluruudusta. Nuo urheilijat tekevät kovia suorituksia, joista ei verta, hikeä ja kyyneleitä puutu. He ylittävät itsensä ja kanssakilpailijansa aina vaan uudelleen ja uudelleen. Ja jos eivät ylitä, harjoittelevat enemmän tai tekevät jotain radikaaleja muutoksia elämässään. Nyt on momentum olla aktiivinen, joten ylös ja ulos!


Skorpioni 23.10.-21.11.

Skorpioni, kaipaat uutta sykettä elämääsi. Talvi on tehnyt tehtävänsä ja imenyt mehujasi. Ehkä kaipaat myös hitusen jännitystä? Piristäisikö se? Katso Asuntokaupat sokkona ja pistä adrenaliinit nousemaan. Uudessa Asuntokaupat sokkona -ohjelmassa suomalaiset perheet, pariskunnat ja sinkut luovuttavat omat säästönsä myyntineuvottelijan ja sisustusarkkitehdin käsiin. Lopputulos voi olla mieluisa - tai sitten ei. Aika rohkeaa, eikös? Sinulle katsojana on ainakin viihdettä tiedossa. Vinkki: helli itseäsi pienellä, raikkaalla naposteltavalla television äärellä - hätätilassa perunalastutkin käyvät ;)


Jousimies 22.11.-20.12.

Jousimies! Haluat auttaa muita ja olet empaattinen. Muistat läheisiäsi kivoilla viesteillä, mukavilla tervehdyksillä ja joskus jopa paistat pullia heidän ilokseen. Ihanaa, kertakaikkiaan! Tästä syystä tv-horoskooppiisi sopii erinomaisesti yksi tv-sarja. Syke on sinulle sopivaa katsottavaa. Pääset sisälle tramapolin arkeen ja näet, miten ammattilaiset pyrkivät tekemään parhaansa potilaiden hyväksi ja avuksi. Sinä jos kuka voisit olla yksi Syke-sarjan henkilökunnasta.


Kauris 21.12.-19.1.

Kauris, olet hurmaava ja sosiaalinen suurelle yleisölle. Mutta milloin olet jaksanut panostaa omaa perheeseesi? Läheiset, oma perhe ja suku ovat elämän tukijalkoja, joihin kannattaa panostaa. Perhe on paras - niinhän sitä sanotaan. Otapa joka päivä hetki laatuaikaa ja katso Emmerdalea. Se maalaa eteesi erilaisten perheiden ilot ja murheet, ja voit saada tukea omaankin perhe-elämääsi. Toki voit katsoa tätä myös perheesi kanssa :)Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat