Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Suomi24 Reseptit
pääruoat

Pesto-pinaattilasagne

Pesto-pinaattilasagne tuo uutta makua perinteiseen lasagneen. Maistuva kasvisruoka!

jälkiruoat

Suklaamousse

Suklaamousse on todella helppo, mutta maukas jälkkäri. Se tosiaankin sulaa suussa!

napostelu

Omenahillo

Omenahillo kokoaa syksyn omenasadon. Mausta omppuhillo kanelilla, vaniljalla tai tähtianiksella. Säilytä viileässä.

pääruoat

Kanavartaat

Kanavartaat valmistat nopeasti joko uunissa tai grillissä. Lisää vartaisiin vihanneksia makusi mukaan.

pääruoat

Kananmunakastike

Kesäinen kananmunakastike valmistuu helposti. Maistuu erityisen hyvältä uusien perunoiden ja paistetun kalafileen kanssa.

pääruoat

Pyttipannu

Pyttipannu on kelpo ruoka ylijääneistä keitetyistä perunoista. Itse asiassa aika trendikäs ruoka hävikkiruoan minimoimiseksi!

suolaisetleivonnaiset

Teeleipä

Teeleipä on monen eka itsetehty leivonnainen. Sallittu herkku myös aikuisille!

keitot

Nokkoskeitto

Nokkoskeitto on tavallista pinaattikeittoa viekkaampi. Varo nokkosten pistoja kasveja kerätessäsi.

välipalat

Lämpimät leivät

Lämpimät leivät on nostalginen illanistujaishitti. Päästä mielikuvitus irti ja kokeile eri täytevaihtoehdoilla.

makeatleivonnaiset

Cupcaket

Cupcaket on ilo silmälle ja suulle. Koristele nonparelleilla söpöiksi suuhun pantaviksi!

jälkiruoat

Mustikkakukko

Mustikkakukko on eksoottisen kuuloinen leivonnainen. Tarjoa makea herkku vaniljakastikkeen tai jäätelön kera.

jälkiruoat

Kinuskikakku

Kinuskikakku ei ole siitä helpoimmasta päästä valmistaa, mutta vaiva on sen arvoinen. Komea kakku juhlissa ja viikonlopun kahvihetkissä!

pääruoat

Pinaatti-lehtikaalipiiras

Pinaatti-lehtikaalipiiras on täysin gluteeniton. Pohja on peruspohja, jossa riisi on pääosassa. Varioi täytteitä oman makusi mukaan.

jälkiruoat

Crème brûlée

Crème brûlée tai suomalaisittain Creme brulee on ranskalainen klassikkojälkkäri. Menee mainiosti fiinimmissäkin dinnereissä!

pääruoat

Paella

Paella tuo Espanjan ruokapöytään - Viva España! Se on näyttävä ruoka, joka sopii illanistujaisiin ja vieraille.

napostelu

Lanttulaatikko

Lanttulaatikko on joulupöydän klassikko. Keitä lantut itse tai päästä itsesi helpommalla ja käytä valmista lanttusosetta.

pääruoat

Sienirisotto

Mehevä sienirisotto on herkullista haarukoitavaa. Kuiva valkoviini ja vahva parmesan antavat risotolle hienostuneen maun.

pääruoat

Grillatut kasvisvartaat

Grillatut kasvisvartaat ihastuttavat ulkonäöllään ja maullaan. Nauti pääruokana tai lihan/kalan lisukkeena.

pääruoat

Kalamurekepihvit

Kalamurekepihvit eivät ole ollenkaan niin vaikeita valmistaa, kuin kuvittelisi.

jälkiruoat

Runebergin tortut

Runebergin tortut on perinteinen porvoolaisherkku J. L. Runebergin kunniaksi. Niillä juhlistetaan 5. helmikuuta Suomen kansallisrunoilijan syntymäpäivää.

keitot

Hernekeitto

Hernekeitto syntyy hitaasti hauduttamalla. Toki on ihan ookoo valmistaa keitto myös suoraan hernekeittopurkista!

välipalat

Pitaleipä

Pitaleivän ala- ja yläpuoli irtoavat toisistaan paistettaessa. Ne muodostavat onton taskun, jonka voil leikata auki ja täyttää.

napostelu

Kasvisvoileipäkakku

Kasvisvoileipäkakku on kätevä valinta, kun etsit suurimmalle osalle juhlavieraista sopivaa voileipäkakkua.

pääruoat

Katkarapupiirakka

Suolainen katkarapupiirakka sopii hyvin illanistujaisiin. Rinnalla maistuu raikas salaatti.

pääruoat

Palapaisti

Klassinen palapaisti on mureaksi haudutettu pataruoka. Hauduta miedolla lämmöllä ajan kanssa, niin saat maukkaimman lopputuloksen.

pääruoat

Kanawokki

Kanawokki pyöräytetään wokkipannussa. Käytä lihan tilalla esimerkiksi äyriäisiä, papuja, halloumia tai tofua.

liha

Uuniperunat, kinkkutäyte

Uuniperunat kinkkutäytteellä on muheva pääruoka - tai mehevä alkuruoka. Kokeile myös kasvis- tai kalatäytteellä!

pääruoat

Spaghetti bolognese

Spaghetti bolognese - klassikkoruoka Italiasta. Mammia mia, mikä herkku! Valmista hitaasti hauduttamalla.

suolaisetleivonnaiset

Juustosarvet

Juustosarvet on rauhallisten aamujen aamupala. Tai pyöräytä sarvet iltapalaksi. Maku on aina nam!

keitot

Kanakeitto

Kanakeitto saa makua freesauksesta. Nauti höyryävän kuumana. Vinkki: ruokakerma tuo keittoon täyteläisyyttä.

Lisää reseptejä >
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»