Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Suomi24 Reseptit
kala

Uuniperunat, lohitäyte

Uuniperunat saa vertaisensa kaverin lohesta. Kokeile myös kasvis- tai lihatäytteellä!

napostelu

Punajuurilaatikko

Punajuurilaatikko mehevöityy homejuustolla. Tätä laatikkoruokaa joko rakastetaan - tai ei tykätä laisinkaan.

pääruoat

Entrecote

Entrecote on pihvien aatelia. Ota liha huoneenlämpöön väh. 2 tuntia ennen paistoa. Tarjoa valkosipuliperunoiden kanssa.

napostelu

Rocky road

Rocky road on varma hätäapu, kun makean nälkä iskee. Tästä kakusta ei puutu karkkia ja kaloreita. Nam!

salaatit

Perunasalaatti

Perunasalaatti maistuu illanistujaisissa ja grilliruoan kanssa. Vappuna se on nakkien paras kaveri!

välipalat

Pinaattiletut

Pinaattiletut on rautaisen herkullinen välipala. Tarjoa perinteisesti puolukkahillon kanssa - maistuu myös ripauksella sokeria ryyditettynä!

välipalat

Lämpimät leivät

Lämpimät leivät on nostalginen illanistujaishitti. Päästä mielikuvitus irti ja kokeile eri täytevaihtoehdoilla.

keitot

Jauhelihakeitto

Jauhelihakeitto on arjen pelastus. Pakastealtaasta napatuilla keittovihanneksillä ruoka syntyy näppärästi.

pääruoat

Kantarellikastike

Kantarellikastike on loppukesän upea sesonkiherkku, jonka teet myös pakastesienistä. Kokeile lohifileen tai pihvien kaverina.

pääruoat

Burgundinpata

Burgundinpata on ranskalaisen keittiön lahja maailmalle. Käytä paksupohjaista pataa ja anna ruoan valmistua hiljalleen liedellä.

napostelu

Irish coffee

Irish coffee on fariinisokerilla ja viskillä maustettu kuuma kahvijuoma. Lämmittää illan pimetessä ja jälkiruokana.

napostelu

Lohkoperunat

Lohkoperunat toimii mainiosti sellaisenaan naposteluun tai pääruoan lisukkeeksi.

makeatleivonnaiset

Porkkanakakku

Porkkanakakku on helppo tehdä - ja vielä helpompi syödä! Se maistuu, vaikkei olisikaan porkkanoiden ylin ystävä.

pääruoat

Kimchi

Kimchi on kiinankaalista hapatettu korealainen ruoka. Säätele tulisuutta chilillä.

napostelu

Nachopelti

Nachopelti on mättöjen mättö. Saat helposti vegeversion vaihtamalla jauhelihan nyhtökauraan.

napostelu

Kinuskikastike

Kinuskikastike valmistuu omassa keittiössä helposti. Mausta kastikkeella marjat, hedelmät tai jäätelö. Kokeile kylmänä tai kuumana!

napostelu

Mansikkainen juustosalaatti

Mansikkainen juustosalaatti on pirteä keskikesän herkku. Vinkki: Tarjoa vastapaistetun teeleivän kanssa.

pääruoat

Lohilaatikko

Lohilaatikko pelastaa arjen ruokahuollon. Maistuu erityisen hyvältä etikkapunajuurien kanssa.

napostelu

Mannapuuro

Mannapuuro on koko perheen maukas puuro. Jos heität hieman kaakaota sekaan, saat hujauksessa maistuvan suklaapuuron!

makeatleivonnaiset

Sacherkakku

Sacherkakku on juhlapöydän kruunu vaativimmissakin pidoissa. Suklainen viettelys on kotoisin Itävallasta.

pääruoat

Kanakastike

Kanakastike on super-helppo ruoka arjen säätöihin. Se valmistuu arki-iltana samalla, kun pasta kypsyy liedellä.

keitot

Tomaattikeitto

Tomaattikeitto on kyllä ai että, niin hyvää. Keitto valmistuu arkena hetkessä.

välipalat

Tuorepuuro

Tuorepuuro tekeytyy kuin itsestään jääkaapissa. Raikasta aamua!

makeatleivonnaiset

Korvapuustit

Lämmin korvapuusti maistuu iki-ihanalta kylmän maitolasillisen kanssa.

napostelu

Bataattiranskalaiset

Bataattiranskalaiset ovat lähes terveysruokaa. Eikun hommiin ja nauttimaan!

salaatit

Aurajuustosalaatti

Aurajuustosalaatti maistuu sellaisenaan tai pääruoan kyljessä. Tämä on salaatti vaativaankin makuun!

napostelu

Nyhtöpossu

Pulled pork eli nyhtöpossu on savunmakuinen, mehevä possu. Pistä hampurilaisten, hot dogien, pitaleipien ja tortillojen väliin.

kasvis

Valkokastike

Valkokastike on perussoossi, jota voi varioida mausteilla. Kokeile kalan ja perunoiden kanssa tai pastakastikkeen pohjana.

napostelu

Patonki

Rapeakuorinen patonki maistuu sellaisenaan tai haluamillasi täytteillä koottuna.

makeatleivonnaiset

Piimäkakku

Piimäkakku - muistoja mummolasta! Piimäkakku on perinteikäs leivonnainen, joka vain paranee ajan kanssa.

Lisää reseptejä >
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»