Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Suomi24 Reseptit
napostelu

Kukkakaaligratiini

Kukkakaaligratiini on mehevä lisäke kala- ja liharuoille. Kokeile ja ylläty iloisesti.

keitot

Avocadokeitto

Mehevä avocadokeitto on helppo tehdä itse. Tämä keitto on lämmin, mutta sen voi nauttia hyvin myös kylmänä.

jälkiruoat

Gluteenittomat mokkapalat

Mokkapalat maistuvat myös gluteenittomina. Pellillisestä riittää isollekin porukalle.

pääruoat

Pekonispagetti

Pekonispagetti on suomalainen versio pasta carbonarasta. Si, si, si - maistuu kyllä!

jälkiruoat

Runebergin tortut

Runebergin tortut on perinteinen porvoolaisherkku J. L. Runebergin kunniaksi. Niillä juhlistetaan 5. helmikuuta Suomen kansallisrunoilijan syntymäpäivää.

pääruoat

Kananmunakastike

Kesäinen kananmunakastike valmistuu helposti. Maistuu erityisen hyvältä uusien perunoiden ja paistetun kalafileen kanssa.

napostelu

Raakasuklaa

Raakasuklaan valmistus onnistuu helposti myös kotona. Lisää suklaan joukkoon hedelmiä ja marjoja makusi mukaan.

pääruoat

Karjalanpaisti

Karjalanpaisti on kiireettömän ruoka. Lihasta tulee sitä mureampi, mitä kauemmin se saa kypsyä!

pääruoat

Hirvipaisti

Hirvipaisti on arvokas riistaherkku. Hirvi on taatusti luonnonmukaista lihaa. Nauti metsiemme antia arvostaen.

laktoositon

Glögi

Höyryävä glögi lämmittää talvi-iltoina.

pääruoat

Uunilohi

Uunilohi on kätevä ruoka, sillä se valmistuu uunissa kuin itsestään. Lohen paistuessa uunissa, perunat tai riisi kiehuvat kattilalla - tai valmistat raikkaan salaatin.

salaatit

Rosolli

Rosollin tekeminen on kivaa joulun ajan yhteispuuhaa. Vaikka joulupöydässä olisi moderneja makuja, rosolli tuo perinteisen vivahteen joulupöytään.

kasvis

Sima

Sima on vappujuoma parhaimmillaan! Siman valmistuminen vie aikaa, mutta lopussa kiitos seisoo. Ps. Maistuu parhaalta viileänä.

salaatit

Waldorf-salaatti

Waldorf-salaatti on nimetty New Yorkin Waldorf-hotellin mukaan. Pistä pöytä koreaksi kotona laadukkaalla salaatilla!

jälkiruoat

Raparperikiisseli

Raparperikiisseli toimii jälkiruokana tai välipalana. Hienostuneemman version saat, kun pistät päälle kermavaahtoa.

keitot

Minestronekeitto

Minestronekeitto on saapasmaasta kotoisin oleva tuhti keitto. Kasvikset, makkara ja liha antavat keittoon täyteläisen maun.

makeatleivonnaiset

Muffinssit

Tämä on helppo perusmuffinssien ohje. Mausta muffinssit makusi mukaan esim. omenapaloilla, suklaarouheella, marjoilla tai rusinoilla.

napostelu

Nachopelti

Nachopelti on mättöjen mättö. Saat helposti vegeversion vaihtamalla jauhelihan nyhtökauraan.

napostelu

Focaccia

Italialainen klassikko, focaccia, on helppotekoinen ja vie kielen mennessään. Mamma mia, mikä maku!

napostelu

Marjapiirakka

Marjapiirakka on klassikko, joka onnistuu tuoreista tai pakastemarjoista. Pistä täytteeksi mustikoita, vadelmia tai mansikoita!

pääruoat

Punajuuripihvit

Punajuuripihvit paistuvat meheviksi paistin- tai lettupannulla. Jos haluat selvitä ruokahuollosta nopeammin, tee pihvit keitetyistä punajuurista ja perunoista.

pääruoat

Pestopasta

Pestopasta tuo Välimeren maut lautaselle. Jos et löydä pestokastikkeeseen pinjansiemeniä, voit käyttää kotoisasti manteleita.

makeatleivonnaiset

Porkkanakakku

Porkkanakakku on helppo tehdä - ja vielä helpompi syödä! Se maistuu, vaikkei olisikaan porkkanoiden ylin ystävä.

salaatit

Kreikkalainen salaatti

Kreikkalainen salaatti vie makumatkalle Välimerelle. Sulje silmät ja kuule meren liplatus.

pääruoat

Katkarapupasta

Katkarapupasta onnistuu mistä tahansa pastasta: farfalleista, spaghetista, penne-pastasta... Ripottele annoksen päälle parmesania!

keitot

Kurpitsakeitto

Pehmeän suloinen kurpitsakeitto lämmittää ja raikas väri piristää. Riputtele annoksen päälle auringonkukan siemeniä.

napostelu

Sipulipiiras

Sipulipiiras on tuhti välipala. Nauti pikkuateriana salaatin kera tai ota take away -evääksi luontoretkelle.

pääruoat

Uunimakkara

Uunimakkara on pyhä toimitus. Ei ole sen voittanutta saunan jälkeen!

jälkiruoat

Jääkahvi

Kylmä kahvi kaunistaa... tai ainakin mukavasti kesäkeleillä viilentää.

pääruoat

Lihapata

Lihapata on talven lämmittäjä, joka valmistuu helposti ajan kanssa. Tarjoa perinteisesti keitettyjen perunoiden ja salaatin kanssa.

Lisää reseptejä >
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»