Reseptit

Raparperikiisseli

Raparperikiisseli toimii jälkiruokana tai välipalana. Hienostuneemman version saat, kun pistät päälle kermavaahtoa.

Raparperikiisseli
30 minKattila, 6-8 hlölle

Ainekset

  • 1 lraparperipaloja
  • 1 ½ dlsokeria
  • 1 ½ lvettä
  • 4 rklperunajauhoja
  • 1 dlvettä
  • Päälle
  • sokeria

Valmistus

  • Laita raparperipalat, sokeri ja 1, 5 l vettä kattilaan. Anna kiehua, kunnes raparperit pehmenevät.
  • Sekoita perunajauhot ja vesi keskenään. Valuta seos ohuena nauhana höyryävään nesteeseen koko ajan sekoittaen.
  • Anna kiisselin pulpahtaa, mutta älä keitä.
  • Ripottele kiisselin pinnalle hieman sokeria.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat