Reseptit

Omenahillo

Omenahillo kokoaa syksyn omenasadon. Mausta omppuhillo kanelilla, vaniljalla tai tähtianiksella. Säilytä viileässä.

Omenahillo
30 minKattila

Ainekset

  • 1 kgomenoita
  • 2kanelitankoa
  • 1 dlvettä
  • 500 ghillosokeria

Valmistus

  • Pese ja kuori omenat, paloittele. Pane omenat, vesi ja kanelitanko kattilaan. Keitä 5-10 minuuttia. Jos haluat sileää sosetta, soseuta sauvasekoittimella.
  • Lisää hillosokeri, kuumenna uudelleen kiehuvaksi ja anna kiehua 5-10 minuuttia välillä sekoittaen. Poista maustetangot.
  • Kuori vaahto pinnalta ja kaada hillo kuumiin, puhtaisiin purkkeihin ja sulje hyvin. Säilytä viileässä.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat