Reseptit

Luumukiisseli

Luumukiisseli on talvinen jälkiruoka. Joulupöydässä se on ihan ehdoton juttu. Vinkki: pue juhlaan kermavaahtonokareella!

Luumukiisseli
20 minKattila, 5-6 hlölle

Ainekset

  • 1 lvettä
  • ½ dlsokeria
  • 200 gkivettömiä luumuja
  • 1kanelitanko
  • 3 rklperunajauhoja
  • Pinnalle
  • sokeria

Valmistus

  • Keitä luumuja ja kanelitankoa sokerilla maustetussa vedessä n. 15 min.
  • Suurusta hieman jäähtynyt kiisseli vesitilkkaan sekoitetulla perunajauholla.
  • Anna kiisselin kiehahtaa ja nosta kattila liedeltä. Kun kiisseli on jäähtynyt, ota kanelitanko pois.
  • Kaada tarjoiluastiaan. Ripottele pinnalle sokeria, ettei päälle tule kuorta.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat