Televisio

TOP-3-vappu-tärpit, ole hyvä!

26.4.2019 klo 7:10  Kirsti Kurki-Myllymäki

Nauris.fi toivottaa kaikille ystävilleen ihan parasta vappua!


Valitsimme sinulle TOP-3-vappu-tärpit, jotka kannattaa ehdottomasti muistaa Valpurina!


Numero 1. Munkit

Reseptit


Oi, nyt on vappumunkkien aika! Munkit on parhaita itsetehtyinä - ja parhaiden kavereiden kanssa nautittuina. Olethan kuitenkin varovainen kuuman polttavan rasvan kanssa. Varo vettä ja rasvaa yhdessä: vesipisaroita ei saa joutua rasvan sekaan.


Katso munkkien resepti Nauris.fin resepteistä >Numero 2. Bachelor Suomi

Reseptit

Kuva: Liv


Miten komean, kohteliaan, hauskan ja sydämellisen Christoffer Forsmanin rakkauden etsintä etenee? Vappuaaton jaksossa Christoffer toteuttaa naisten toiveet vetämällä heille crossfit-treenit. Hikisen jumpan jälkeen Toffe vie yhden onnekkaan eroottisille treffeille, mikä aiheuttaa kateutta muissa naisissa. Ruususeremoniat päättyvät yhden naisen kohdalla karvaaseen pettymykseen, kun taas jatkoon päässet naiset kuulevat yllättävän ilouutisen.


Bachelor Suomi Livillä ti 30.04. klo 21

Jos vapultasi et ehdi katsoa ohjelmaa, ei hätää, löydät uusintojen lähetysajat Telsu.fistäNumero 3. Kandit

Reseptit

Kuva: Yle Kuvapalvelu


Jos päätä pakottaa vappupäivänä, pika-apua kaksijalkaisillekin tuo uusilla jaksoilla starttaava Kandit. Tämä kesä on kandien tulikoe, kun vastuu eläinlääkärin työstä - eläimen hoito ja asiakkaan kohtaaminen - siirtyykin täysin itselle. Kandit löytävät kesän aikana itsensä mitä jännittävimmistä tilanteista: on koiran hätäsektio, mullikan sarven sahausoperaatio, keskenään tapelleiden huskykoirien hankala tapaus, ennätyshelteiden tuomia komplikaatioita sekä suloinen löytökissa.


Kandit huomaavat, että terävä pää, herkkä vaisto ja hyvä ulosanti vievät työssä pitkälle, mutta onko heistä lopulta eläinlääkäreiksi?


Kandit alkaa Yle TV1:llä ke 1.5. klo 20

Jos et nähnyt ohjelmaa vappupäivänä, katso uusintojen lähetysajat Telsu.fi

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat