SanakirjaVaihtoautotLeffatietovisaBlogitTietovisatTV-ohjelmat
Televisio

This Is Us jatkuu, mutta luvassa yllätys - Tulossa 3 täysin uutta hahmoa - Tässä he ovat

This is Us -perhedraama jatkuu Suomessa uusin jaksoin, jotka ovat aiheuttaneet Yhdysvalloissa paljon keskustelua.

2.1.2020 klo 7:00

This Is Us

Pearsonin "kolmoset": Kevin (Justin Hartley), Kate (Chrissy Metz) ja Randall (Sterling K. Brown), kuva: Nelonen Media.Eri vuosikymmenillä liikkuvan perhedraaman keskiössä ovat Rebecca ja Jack Pearson sekä heidän kolme lastaan Kevin, Kate ja Randall. 4. kauden ensimmäinen jakso sai amerikkalaisfanit hämmentymään toden teolla, sillä jakso keskittyy esittelemään täysin uusia hahmoja. Tulokkaisiin lukeutuvat Malik, Cassidy sekä sokea muusikkoherra.


Hiljalleen hahmot nivoutuvat tuttuun Pearsonin perheeseen This Is Us -sarjalle tyypillisillä juonikoukuilla. Sarja lupaa jälleen lukuisia ahaa-elämyksiä ja yllätyksiä.


Tässä uusien hahmojen esittelyt:

This Is Us

Sotilas, kuva: Nelonen Media


Cassidy Sharp (Jennifer Morrison) on Lähi-idässä työskentelevä sotilas, jota odottaa kotona aviomies Ryan sekä pieni poika. Seuraamme Cassidyä ensin sotarintamalla ja sen jälkeen kotiutuvana sotilaana, joka kipuilee arjessa traumojensa kanssa. Ahdistunut Cassidy ei saa töitä ja ratkeaa ryyppäämään. Hän hakee apua AA-kerhosta.


This Is Us

Teini-isä, kuva: Nelonen Media


Malik (Asante Blackk) on philadelphialainen teini, jolla on pieni tyttövauva. Malikia auttaa vauvanhoidossa hänen mukavat vanhempansa. Malik työskentelee isänsä verstaassa, mutta tahtoisi lisätuloja taatakseen lapselleen mahdollisimman hyvän koulutuksen. Suurien rahavirtojen himo on vaarassa työntää Malikin pois kaidalta tieltä.


This Is Us

Muusikko, kuva: Nelonen Media


Sokea muusikko (Blake Stadnik) herää krapulaisena kotoaan ja lähtee aamiaiselle läheiseen kahvilaan. Siellä hän kohtaa Lucy-nimisen tarjoilijattaren, jonka kanssa muusikko löytää heti yhteisen sävelen. Pääsemme seuraamaan parin suhteen ja muusikon uran etenemistä pikakelauksella. Pian katsojille selviää muusikon nimi ja hänen kiinteä suhteensa Pearsonin perheeseen.


Uusi kausi nähdään tuoreeltaan, sillä 4. kauden Yhdysvaltain ensiesitys alkoi syyskuussa.


Lue lisää: Suosikkisarja teki ylipainoisesta Chrissy Metzistä tähden - Katsojat samastuvat Katen ponnisteluihin


This Is Us -sarjan 4. kausi alkaa Livillä 2.1. klo 21

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fiKirsti Kurki-Myllymäki

Asiasanat: This Is Us
Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat