Reseptit

Minestronekeitto

Minestronekeitto on saapasmaasta kotoisin oleva tuhti keitto. Kasvikset, makkara ja liha antavat keittoon täyteläisen maun.

Minestronekeitto
55 minKattila, 6-8 hlölle

Ainekset

  • 6 kpllihaisaa makkaraa gluteeniton
  • 150 gpakastepapuja
  • 2sipulia
  • 1valkosipuli
  • 2selleriä
  • öljyä
  • 500 gkuorittuja tomaatteja tölkissä
  • oreganoa
  • suolaa
  • pippuria
  • 1 llihaliemi
  • 2,5 dltäysjyväpastaa gluteeniton
  • 1 dltuoretta persiljaa
  • Lisäksi
  • 4 rklparmesanjuustoa
  • 4 rkltuoretta basilikaa

Valmistus

  • Leikkaa makkarat paloiksi ja kypsennä pannussa.
  • Sulata pakastepavut. Kuori sipulit. Pilko sipulit ja selleri. Nosta sipulit ja selleri kattilaan ja paista rasvassa, kunnes kasvikset alkavat pehmetä. Lisää kattilaan pavut ja kuoritut tomaatit. Mausta oreganolla, suolalla ja pippurilla.
  • Lisää lihaliemi ja kypsät makkaranpalat.
  • Anna kiehua 15-35 minuuttia. Lisää pasta ja tuore persiljasilppu. Keitä pasta kypsäksi.
  • Tarjoa basilikan ja raastetun parmesanjuuston kanssa.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat