Reseptit

Lihamureke

Lihamureke on ruokapöydän iki-ihana klassikko. Tarjoa kaveriksi keitettyjä perunoita, kauden kasviksia tai raikas salaatti.

Lihamureke
1 hUunipellillinen

Ainekset

  • 400 gjauhelihaa
  • 1 dlruokakermaa tai soijakermaa
  • ½ dlkorppujauhoja
  • 2sipulia
  • 1 rklöljyä
  • 1kananmuna
  • 1 tlsuolaa
  • ¾ tlpaprikajauhetta
  • ¼ tlmustapippuria

Valmistus

  • Sekoita ruoka- tai soijakerma ja korppujauhot kulhossa. Anna turvota n. 5 minuuttia.
  • Kuori ja silppua sipuli. Paista kevyesti öljyssä.
  • Lisää korppujauhoseokseen sipuli, jauheliha, muna ja mausteet. Sekoita tasaiseksi.
  • Muotoile taikina murekkeeksi leivinpaperin päälle uunipellille.
  • Kypsennä 200 asteessa uunin alatasolla n. 30 minuuttia.
Kategoriat: PääruoatLiha
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat