TietovisatTV-tietovisaVaihtoautotBlogitTV-ohjelmatSanakirja
Televisio

Lapsi tuntemattoman kanssa Riina ja Ari suuren surun edessä: "Se oli muuten kaikista kamalinta"

8.7.2020 klo 7:00  Kirsti Kurki-Myllymäki

Lapsi tuntemattoman kanssa -realityssa kaksi aikuista yrittää saada lapsen ilman romanttista rakkautta.

Lapsi tuntemattoman kanssa

Riina ja Ari tapasivat toisensa Lapsi tuntemattoman kanssa -ohjelman järjestämällä kumppanuusvanhemmuusleirilllä. Kuva: Nelonen


Riina ja Ari ehtivät jo iloita Lapsi tuntemattoman kanssa -ohjelmassa, kun raskaustesti näytti positiivista tulosta. Ilouutinen kääntyi valitettavasti suruksi, kun Riinan raskaus yllättäen keskeytyi.


-Mä olin aikaisemmin päivällä soittanut jo neuvolaan ja varannut ajan parin viikon päähän ja sitä me sitten iloittiin ja suunniteltiin kaikkea kivaa jo heti sillon uutena vuotena. Sitten keskiviikkona, kun tulin takaisin Suomeen ja menin töihin yövuoroon, niin sitten alkoi ihan kunnolla menkat, Riina kertoo totisena.Keskenmeno on tuskallinen kokemus sekä henkisesti että fyysisesti. Pieni ihmisen alku ei enää kehity. Pettymys, suru ja monet muut tunteet vellovat mielessä. Kuten usein käy, ikävän uutisen ymmärtää pikkuhiljaa ja toisia ihmisiä kohdatessa. Riina ymmärsi asian vakavuuden mm. neuvolasoiton myötä.


-Toki sekin (neuvolan työntekijä) oli tosi pahoillaan. Se oli muuten kaikista kamalinta, muutaman kanssa kun puhui puhelimessa, niin se oli semmonen, mikä sai omankin olon sellaiseksi tosi... melkein niinku surulliseksi.


Lapsi tuntemattoman kanssa

Ari asuu Tallinnassa ja Riina Suomessa, mikä on tuonut kumppanuusvanhemmuuteen omat haasteensa. Kuva: Nelonen


Kumppanuusvanhemmaksi tai vanhemmaksi tuleminen ylipäätään ei ole helppoa. Pariskunta asuu eri maissa, Ari Virossa ja Riina Suomessa. Myös Arin seksuaalinen identiteetti on aiheuttanut keskusteluja. Tämä pari ei kuitenkaan vielä halua antaa periksi.

-Tämmöstä tää elämä on. Tää on aika mielenkiintoinen projekti. Ei ole niin helppoa kuin luulisi, että tosta noin vaan. Ei todellakaan. On vaikea projekti, Ari pohtii.


Lapsi tuntemattoman kanssa uusinnat Nelosella ja Livillä.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat