TV-tietovisaSanakirjaBlogitTV-ohjelmatTietovisatVaihtoautot
Televisio

Kenelle Kyösti Mäkimattila laulaa rakkaudesta? Tähdet, tähdet -paljastus: Nämä kappaleet 3. jaksossa

16.2.2019 klo 11:00  Kirsti Kurki-Myllymäki

Tähdet, tähdet -kilpailussa jakson teemana on rakkaus.

Tähdet, tähdet

Kyösti Mäkimattila on saanut kansan suosion puolelleen ensimmäisissä Tähdet, tähdet -jaksoissa. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fi.


Mitä rakkaus merkitsee tähdille? Ystävyyttä? Vanhemmuutta? Romantiikkaa? Kuka on se rakas ihminen, jolle haluaisi omistaa kappaleen? Kaikki tämä kuullaan Tähdet, tähdet -kisan kolmannessa jaksossa.


Kisaajat ja kappaleet:

Jussi Rainio: Mä annan sut pois

Joskus rakkaus toista kohtaa tarkoittaa luopumista. Siitä kertoo Laura Närhen kappale, josta Jussi tekee omannäköisen tulkinnan.


Aurora: Hetken tie on kevyt

Tehosekoittimen klassikko saa Auroralta reggaepesun. Vaikka Jamaican rytmeissä mennään, se ei vie kappaleen dramatiikkaa pois.


Ressu Redford: Pitääxunaina

Kun suomisoul teki esiinmarssin 90-luvun alkupuolella, oli Suurlähettiläät eturintamassa. Pitääxunaina oli yhtyeen ensimmäisiä hittejä ja Ressu leimaa kappaleen tämän päivän suomipop saundeilla.


Heidi Kyrö: Eternal Flame

The Bangles valloitti maailman 80-luvun puolivälissä tarttuvalla kitarapopillaan. Heidi Kyrö tarttuu mahtipontiseen Eternal Flame -rakkausballadiin.


Jonna Geagea: Can’t Take My Eyes of You

Frankie Vallin 60-luvun lopun hitti on täynnä herkkyyttä ja rakastumisen riemua. Klassikko kääntyy Jonnan käsittelyssä elektroniseksi versioksi, tämän päivän rakkauden tunnustukseksi.


Petra: Todella kaunis

Zen Cafen kappale on nimensä veroinen. Petra pääsee tulkitsemaan Samuli Putron lyriikoita ja tekee kappaleesta näköisensä version.


Tähdet, tähdet

Koko Tähdet, tähdet -jengi ohjelman lehdistötilaisuudessa. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fi.


Kyösti Mäkimattila: Nothing Compares 2 U

Kyösti harppaa englanninkielen puolelle ja tulkitsee Sinead O’Connorin 90-luvun alun jättihitin. Princen tekemä ja alun perin esittämä kappale kuuluu pop-historian riipaisevimpiin rakkauslauluihin.


Ilta: I will always love you

Countrylaulaja Dolly Partonin 70-luvun alussa tekemä ja Whitney Houstonin Bodyguard -elokuvaan levyttämä kappale on rakkauslaulujen järkäle. Ilta uskaltaa tarttua haasteeseen.


Samae Koskinen: Pilke silmäkulmassa

Samae riisuu Klamydian kappaleesta sähkökitarat ja rauhoittuu sen sanoituksen äärelle. Räyhäkkäästä punkklassikosta kuoriutuu akustinen versio, joka voi paljastaa kappaleesta ihan uusia puolia.


Jon-Jon: Armi

Olavi Virran levyttämä ja Miss Universum -tittelin vuonna 1952 voittaneelle Armi Kuuselalle omistettu kappale on kuultu Miss Suomi -kisojen yhteydessä. Nyt Jon-Jon tuo kappaleen uuteen kontekstiin vuoteen 2019.


Tähdet, tähdet MTV3:lla su klo 19.15. Huom. neljä ensimmäistä jaksoa alkaa klo 19.15, sen jälkeen klo 19.30.

Katso lisää Tähdet, tähdet ohjelma-aikoja Telsu.fistä.


Lähde: MTV3

Asiasanat: Tähdet, tähdet
Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat