VaihtoautotTietovisatBlogitSanakirjaTV-tietovisaTV-ohjelmat
Televisio

Kaj Kunnas kysyy: "Mikä on menestyksen hinta?" Vieraina mm. Juha Kankkunen ja Elina Gustafsson

14.11.2019 klo 7:01  Kirsti Kurki-Myllymäki

Kaj Kunnas Exclusive tarjoaa syväluotaavia haastatteluja urheilun maailmasta uudessa tv-sarjassa.

Kaj Kunnas Exclusive

Kaj Kunnaksen haastateltavina Noora Räty, Valtteri Bottas, Elina Gustafsson, Mikko Rantanen, Suvi Paavola (ent. Myllylä) ja Juha Kankkunen. Kuva: TV5


Kaj Kunnas Exclusive -keskusteluohjelmassa kuusi urheilumaailmasta tuttua suomalaista käy läpi tärkeitä elämänvaiheitaan pintaa syvemmälle pureutuen.


Haastatteluissa nousee esiin monia teemoja, joista vieraat eivät ole puhuneet aiemmin julkisuudessa. Mikä on menestyksen hinta? Mikä ajaa suurten vastoinkäymisten jälkeenkin jatkamaan tavoitteiden saavuttamista sen sijaan, että luovuttaisi?Avausjakson vieraana on NHL-kiekkoilija Mikko Rantanen. Kesätreenit Turussa ovat täynnä vauhtia ja treenikavereiden vinoilua. Rantasen manageri tuntee pelaajiensa taustat ja sopimusneuvottelutilanteet.


Tulevissa jaksoissa Kaj Kunnas ottaa haastatteluun mm. Elina Gustafssonin, nyrkkeilijän, jolta on lupa odottaa suuria, vaikka hänen uralleen on mahtunut raskaitakin vaiheita. Gustafsson puhuu rehellisesti ja poikkeuksellisen avoimesti elämästä ja huippu-urheilun raadollisuudesta.


Kaj Kunnas Exclusive

Avausjaksossa Kaj Kunnaksen haastattelussa NHL-kiekkoilija Mikko Rantanen. Kuva: TV5


Nelinkertainen rallin maailmanmestari Juha Kankkunen kertoo tarinoita niin rallireittien varrelta kuin lentokoneen ohjaamosta. Kunnas pääsee Rukalla mestarin ajo-oppiin, ja samalla vieraillaan Kankkusen salaisessa Porsche-tallissa.


Suomen kaikkien aikojen menestynein naispuolinen jääkiekkomaalivahti Noora Räty avaa ajatuksiaan ja haaveitaan. Hän johdattaa katsojat vielä kerran hetkeen, jolloin Suomen naisten MM-kulta lipsui käsistä viime hetkillä.


Kaj Kunnas Exclusive TV5 alkaa ma 18.11. klo 21.00

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat