Televisio

Jenni Pääskysaari paljasti totuuden kysymysten aitoudesta suosikkijutussa - Pitääkö olla huolissaan?

15.9.2019 klo 10:00  Kirsti Kurki-Myllymäki

Suomalaisten huolenaiheet pääsevät jälleen hilpeään syyniin, kun Pitääkö olla huolissaan? uudet jaksot alkavat.

Pitääkö olla huolissaan?

Jenni Pääskysaari ja käsikirjoittaja Janne Sarja ovat koostaneet Pitääkö olla huolissaan? -kirjan, joka ilmestyy Johnny Kniga -kustantamon kautta lokakuussa. Kuva: MTV3


Nauris.fi kävi viime keväänä haastattelemassa Jenni Pääskysaarta ja heitti ilmaan kysymyksen katsojakysymysten aitoudesta. Hyväntuulinen Pääskysaari niittasi epäilyt keksityistä kysymyksistä.

- Voin vilpittömin mielin ja puhtain sydämin sanoa, että kysymykset ovat tulleet kansalaisilta. Se on mulle se juttu tässä ohjelmassa.Pääskysaari valotti kysymysten valintaprosessia:

- Prosessi etenee niin, että ensin käsikirjoitustiimi poimii tuhansien viestien joukosta tietyn määrän kysymyksiä. Sitten kokoonnumme isommalla porukalla - mukana ovat panelistit, tuottajat ja käsikirjoittajat. Käymme yhdessä kysymykset läpi, että lähteekö juttu lentoon, ollaanko jo käsitelty aihetta ja niin edelleen.


Kun kysymykset on valittu, eri osapuolet jakautuvat tahoilleen tutkimaan ja miettimään vastauksiaan, jonka jälkeen ohjelman nauhoitetaan. Ja loppu onkin aitoa tv-viihdettä parhaimmillaan.Pitääkö olla huolissaan?

Ohjelman palatessa tauolta paneelivieraaksi istutetaan liikenne- ja viestintäministeri Sanna Marin. Kuva: MTV3


Nyt alkaa suositun ohjelman seitsemäs kausi. Mikä muuttuu - vai muuttuuko mikään?

- Kesän jälkeen ensimmäisessä yhteisessä palaverissa joku meni ehdottamaan, jos istuisimmekin tällä kaudella pöydän takana eri järjestyksessä. Mietimme asiaa hetken hiljaisuudessa, mutta päädyimme pysyttelemään tutussa ja turvallisessa myös istumajärjestyksen suhteen. Rajuin uudistus tällä kaudella taitaa olla, että Kyrö uhkasi pukeutuvansa jossakin jaksossa lyhythihaiseen paitaan, Jenni Pääskysaari kuvailee.


Pitääkö olla huolissaan? -studiossa nähdään ekassa jaksossa Sanna Marin ja kauden aikana mm. Baba Lybeck, Ellinoora, Merja Ylä-Anttila, Viki Eerikkilä, Kirsti Lonka, Dome Karukoski, Pilvi Hämäläinen, Ismo Leikola ja Kari Lumikero.


Pitääkö olla huolissaan? -ohjelma uusin jaksoin alkaa MTV3:lla ke 18.9. klo 21

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat