TV-ohjelmatBlogitSanakirjaTietovisatVaihtoautotLeffatietovisa
Elokuvat

Eroottinen intohimoleffa Bel Ami tarjoaa tv:n täydeltä silmänruokaa-Pukudraama 1890-luvun Pariisista

28.11.2019 klo 9:00  Kirsti Kurki-Myllymäki

TV-leffa Bel Ami: Nuoriherra viettelee vaikutusvaltaiset pariisilaisnaiset yksitellen, pääosissa Robert Pattison ja Uma Thurman.

Bel Ami

Uma Thurman ja Robert Pattinson. Kuva: Hero


Vampyyrinä tutuksi tullut Twilight-tähti Robert Pattinson on eroottisella värinällä sävytetyn intohimodraaman pääosassa nuori, komea ja häikäilemätön Georges Duroy.


Georges Duroy (Robert Pattinson) on ollut sotilaana Algeriassa. Palattuaan hän aloittaa ovivahtina Pariisissa. Suhteiden kautta Duroy pääsee sanomalehteen avustajaksi ja tapaa Madeleinen (Uma Thurman) sekä hänen kaksi ystävätärtään Virginie Waltersin (Kristin Scott Thomas) ja Clotilde de Marellan (Christina Ricci).


Nuoriherra-Duroy viettelee Pariisin vaikutusvaltaisimmat naiset yksi toisensa jälkeen ja onnistuu samalla keplottelemaan itsensä vallan kahvaan. Pian hänelle ei tunnu riittävän enää mikään...


Bel Ami

Naiset ja viettelijä: Kristin Scott Thomas, Uma Thurman, Robert Pattinson ja Christina Ricci. Kuva: Hero


Leffa perustuu Guy de Maupassantin klassikkoromaaniin ja sijoittuu 1890-luvun Pariisiin. Se tarjoaa pääosan esittäjien lisäksi silmäniloa puvustuksestaan, kampauksistaan ja ajan mukaisesta sisustuksestaan.


(Bel Ami/Britannia-Italia 2012)


Bel Ami (16) Herolla to 28.11. klo 21

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat