BlogitSanakirjaTV-ohjelmatLeffatietovisaTietovisatVaihtoautot
Reseptit

Cannellonit

Cannellonit ovat Italian lahja maailmalle. Vinkki: Täytä mielihalujesi mukaan jauhelihalla, soijarouheella tai tonnikalalla!

Cannellonit
60 minUunivuoka, 4 hlölle

Ainekset

  • 5valkosipulinkynttä
  • 1sipuli
  • 400 gjauhelihaa
  • 2purkkia tomaattimurskaa
  • 2 dlkermaa, soijakermaa, kaurakermaa
  • oreganoa
  • suolaa
  • mustapippurirouhetta
  • 12putkea cannelloneja, kananmunaton
  • juustoraastetta

Valmistus

  • Tee jauhelihaseos näin: Kuori sipulit ja silppua. Paista jauhelihan kanssa pannulla, kunnes ovat kypsiä. Lisää joukkoon 1/2 purkkia tomaattimurskaa, oreganoa, suolaa ja mustapippuria. Anna kiehua hiljalleen.
  • Täytä cannellonit jauheliha-seoksella. Helpoiten se käy, kun laitat cannelloni-putken pystyyn ja täytät sitä ylhäältäpäin pikkulusikalla. Lado cannellonit vierekkäin uunivuokaan.
  • Tee tomaatti-kermakastike näin: Kaada pannulle loput tomaattimurskasta ja kerma. Lisää oreganoa, mustapippuria ja suolaa. Anna lämmetä hetken pannulla. Kaada tomaatti-kermakastike cannellonien päälle ja ripottele viimeiseksi juustoraaste.
  • Paista 225 asteessa 30 min.
  • Vinkki: Täytä mielihalujesi mukaan jauhelihan sijaan vaikkapa soijarouheella tai tonnikalalla!
Katso myös
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat