TietovisatBlogitLeffatietovisaTV-ohjelmatVaihtoautotSanakirja
Televisio

Uusi brittisarja Ilmiantaja - Nuori lontoolaismies pelinappulana terrorismin vastaisessa taistelussa

2.1.2020 klo 10:05  Kirsti Kurki-Myllymäki

Ilmiantaja avaa terrorismin vastaisen taistelun raakaa maailmaa Iso-Britanniassa. Oltuaan väärässä paikassa väärään aikaan Raza joutuu pidätetyksi ja hänet pannaan hankalan valinnan eteen.

Ilmiantaja

Raza Shar (Nabhaan Rizwan), Yle KuvapalveluRaza Shaw on tavallinen nuori britti, toisen polven pakistanilainen Itä-Lontoosta. Oltuaan väärässä paikassa väärään aikaan hän joutuu pidätetyksi terrorismista epäiltynä ja hänet pannaan hankalan valinnan eteen. Tahtomattaan Raza joutuu terrorismin vastaisen yksikön ilmiantajaksi.


Hollannin Rotterdamissa on juuri tehty iso terrori-isku. Poliisi kanaalin toisella puolella on saanut vihjeen terroristisolun laajentumisesta Britanniaan. Tuskainen kysymys kuuluu: minne terroristit aikovat iskeä seuraavaksi?


Ilmiantaja

Gabe Waters (Paddy Considine). Yle Kuvapalvelu


Rutinoitunut poliisi Gabe Waters on Razan yhteyshenkilö. Nuori Holly Morton vasta opettelee, miten ilmiantajien kanssa toimitaan. Gaben karu oppi on: älä luota keneenkään, jokainen tiedonmuru voi olla valhe ja yritys puukottaa poliisia selkään.


Ilmapiirin kiristyessä panokset vain kovenevat. Joka hetkessä voi piillä paljastumisen ja kuoleman vaara, ja pelin raakuus saattaa suistaa vahvimmankin raiteiltaan. Miten vastahakoinen ilmiantaja kasvaa rooliinsa - ja millainen kohtalo häntä odottaa, jos hän paljastuu poliisin vasikaksi?


Ilmiantaja

Holly Morten (Bel Powley). Yle Kuvapalvelu


(Informer, S1)


Ilmiantaja (16) Yle TV1 pe 3.1. klo 22.10

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Asiasanat: Ilmiantaja
Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat