SanakirjaTV-ohjelmatLeffatietovisaVaihtoautotTietovisatBlogit
Televisio

Uunituoreet Sydänlääkärin syöksykierre -jaksot tv:stä - Vuosi on kulunut ja tästä sarja käynnistyy

Uudella, neljännellä kaudella jaksoja on kymmenen. Australiassa sarja tunnetaan nimellä Doctor Doctor, Britanniassa The Heart Guy, Suomessa Sydänlääkärin syöksykierre.

2.12.2019 klo 7:00

Sydänlääkärin syöksykierre

Sydänlääkäri ja iskä Hugh Knight (Rodger Corser) sekä pikku-Eliza. Yle KuvapalveluAustralialainen tv-sarja lähti liikkeelle itsevarman aussilääkärin takkuisesta urasta ja elämästä vanhoilla kotikonnuillaan. On kulunut vuosi ja Whyhopen pikkukylään siirretty Hugh Knight on huomannut muuttuneensa itselleenkin yllätyksenä arjen sankariksi.


Lääkärin lapsi, pikkuinen Eliza täyttää pian vuoden. Whyhopen sairaalalla pyyhkii hyvin, se on juuri solmimassa tuottoisan yhteistyösopimuksen tärkeiden tahojen kanssa. Henkilökunnan keskinäiset välit ovat kunnossa, jopa Penny ja Hugh tulevat hyvin juttuun. Uusia ihmissuhteitakin on solmittu, ja etenkin Penny vaikuttaa varsin rakastuneelta.


Sydänlääkärin syöksykierre

Ex-mielitietty ja veljen ex-vaimo Charlie (Nicole da Silva) sekä Hugh (Rodger Corser). Yle Kuvapalvelu


Whyhopen arkea hämmentää uusi vallaton naislääkäri Tara, jonka tulo ei perustu vapaaehtoisuuteen. Tara kulkee Hughille tuttuja latuja ja on jopa valinnut Whyhopen rangaistuspaikakseen ihan tietoisesti.


Myös Matt on jatkanut elämäänsä ja laajentanut liiketoimintaa uuden naisystävän kanssa. Meryl-matriarkka toimii edelleen koko kaupungin tiukkana mesenaattina, joskin ilman virallista valtuutetun mandaattia.


Pikku-Elizan yksivuotispäivillä kohtaa koko kaupunki. Mukana on myös muuan, joka luuli jo lähteneensä seudulta pysyvästi. Onko vierailu vain tilapäinen mielenhäiriö vai liittyykö siihen syvempiä ajatuksia? Saako Tara aikaan toivomaansa säpinää ja keneen elämään se vaikuttaa eniten?


Sydänlääkärin syöksykierre

Australiassa sarja tunnetaan nimellä Doctor Doctor, Britanniassa The Heart Guy, Suomessa Sydänlääkärin syöksykierre. Kuva: Yle Kuvapalvelu


Kausi 4, 1/10. Vanha konna. Elämä hymyilee Whyhopessa. Erityisesti Hugh riemuitsee siitä, millä tolalla asiat ovat. Liiketoimet luistavat, tytär kasvaa ja muutenkin elämä on mukavan tasaista - vielä hetken.


Sydänlääkärin syöksykierre Yle TV1 ti 3.12. klo 17.10

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat