TV-tietovisaTV-ohjelmatBlogitTietovisatVaihtoautotSanakirja
Televisio

Tupakoija-astmaatikko-räppäri-isä Juno ison elämänvalinnan edessä: "Lapset on siistimpii kuin.."

10.9.2020 klo 7:00  Kirsti Kurki-Myllymäki

Varo juonipaljastusta: Olet mitä syöt -ohjelmassa räppäri Juno saa Pippa Laukalta koutsausta elämäntapamuutokseen.

Olet mitä syöt

Juno on ollut kihloissa Amanda Harkimon kanssa ja naimisissa vajaan vuoden Janna Hurmerinnan kanssa. Junolla on useampi lapsi useamman naisen kanssa. Kuva: MTV3Olet mitä syöt -ohjelmassa Pippa Laukan pakeille on tullut muusikko Juno (Jon Korhonen). Joinain päivinä vain yhden kerran syövä Juno saa kuulla Laukalta, että huono ateriarytmi vaikuttaa pelkän huonon olon lisäksi aineenvaihduntaan sekä sydämen ja verenkiertoelimistön hyvinvointiin.


Juno on tupakoiva astaatikko. Pippa Laukka tivaa Junolta ohjelmassa, mitkä on ne jutut, joihin hän haluaisi itse muutosta.


-Hmm, ehkä tavallaan sellaiseen urheiluun, mikä rasittaa keuhkoja ja hapenottokyky. Itsellä on astma ja kun on vetänyt tuota röökiä niin kauan, niin se ei ehkä mikään paras yhtälö ole. Sitten kun ei ole myöskään hoitanut astmaa, eikä liiku, muusikko kertoilee.Olet mitä syöt

Junon ruokapöydän antimet ovat hyvin värittömät ja suolaiset, eikä esimerkiksi kasviksia näy. Kuva: MTV3


Laukka toteaa, ettei tarvitse olla lääkäri todetakseen, että astma ja tupakointi ei ole hirveän hyvä yhdistelmä. Tupakoinnille pitää tulla stoppi. Hän perää muusikon motivaatiota asiaan.


-Kyllä viime aikoina on tullut mietittyä. Lapset on siistimpii kuin röökinpoltto. Jos vaihtoehdot on se, että vetää röökii tai nähdä lapsia tässä elämässä enemmän, niin kyllä haluan nähdä lapsia enemmän, räppäri vakavoituu.Olet mitä syöt

Juno on mukana Olet mitä syöt ohjelmassa to 10.9., vieressä hyvinvointilääkäri Pippa Laukka. Kuva: MTV3


Olet mitä syöt MTV3:lla to klo 20

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat