Reseptit

Tiramisu

Tiramisu on klassinen italialainen jälkiruoka. Mamma mia, mikä herkkupala!

Tiramisu
8 hVuoka

Ainekset

  • 2 ½ dlespressoa
  • 2 ½ rklmarsala-viiniä 
  • 2munaa
  • 2 dlsokeria
  • 500 gmascarpone-juustoa
  • 200 gsavoiardi-keksejä
  • Pinnalle:
  • ¼ dl kaakaojauhetta

Valmistus

  • Keitä espresso ja anna sen jäähtyä. Mausta kahvi marsala-viinillä.
  • Erota kananmunan keltuaiset valkuaisista. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi.
  • Lisää sokeri keltuaisten joukkoon ja vaahdota. Sekoita keltuaisvaahtoon mascarpone-juusto. Lisää joukkoon valkuaisvaahto kevyesti nostellen.
  • Kasta puolet kekseistä yksitellen maustettuun kahviin ja asettele ne vuoan pohjalle sokeripuoli ylöspäin. Levitä päälle puolet juustoseoksesta. Levitä toinen keksikerros ja päälle juustoseos.
  • Anna tekeytyä jääkaapissa vähintään 3 tuntia, mielellään yön yli. Siivilöi pinnalle kaakaojauhetta juuri ennen tarjoilua.
Kategoriat: Jälkiruoat, Kasvis
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat