TietovisatTV-ohjelmatVaihtoautotBlogitTV-tietovisaSanakirja
Televisio

Tässä ovat uudet Putous-tyypit! Lähes "Miss Suomi", ex-tehdastyöläinen, Lapin poika, opiskelija...

17.1.2020 klo 7:00  Kirsti Kurki-Myllymäki

Putous starttaa viiden uuden tyypin voimin, mukana myös tuttuja kasvoja eli Christoffer Strandberg, Pilvi Hämäläinen ja Roope Salminen.

Putous

Putous-näyttelijät lehdistötilaisuudessa. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fi


Lauantai-iltoja vauhdittavat viime kaudelta tutun Christoffer Strandbergin sekä ohjelmaan paluun tekevän Pilvi Hämäläisen lisäksi uusina tulokkaina joukkoon liittyvät Antti Tuomas Heikkinen, Linnea Leino, Malla Malmivaara, Heikki Ranta ja Mikko Töyssy.


Tässä ovat uudet Putous-tyypit:

Putous

Kuva MTV3


Antti Tuomas Heikkinen

Tämän kauden henkisen eläkeläisen titteli asetetaan 33-vuotiaalle Antti Tuomas Heikkiselle, joka kuvitteli lapsuudessaan tulevansa keihäänheittäjäksi tai rallikartturiksi. Antti Tuomas on nähty tv-sarjoissa, kuten Sunnuntailounas, Roba, M/S Romantic, Sipoon herttua ja Konttori. Mies näytteli Mikko Alataloa Juice-elokuvassa.


Jyväskylästä kotoisin oleva Antti Tuomas on ystävällinen, hyvä kuuntelija, kannustava, karismaattinen, taitava, hauska, kaunis. Eli näyttelijän lisäksi Antti Tuomas on Miss Suomi -ainesta!

Putous

Kuva MTV3


Linnea Leino

Tämä Putous-joukkueen 25-vuotias kuopus tykkäsi jo lapsena olla esillä (ja erityisesti äänessä), ja sai jo silloin päähänsä, että hänestä tulee näyttelijä. Se Linnea Leinosta tuleekin, kun hän valmistuu Tampereen yliopiston näyttelijäntyön opinnoista. Kalenteriaddiktin ja entisen voimistelijan on voinut nähdä nuortensarjoissa Dragonslayer666 ja AIKUISET.


Helsingistä kotoisin olevan Linnean omasta mielestä hänen erityistaitonsa on pettämätön suuntavaisto. Linnealla on tapana katsoa aina ennen nukkumaanmenoa vielä varmuuden vuoksi sängyn alle.


Putous

Kuva MTV3


Malla Malmivaara

Malla Malmivaara, 36, vietti jo lapsena ison osan elämästään teatterin katsomossa ja lavan sivuilla. Hän yritti vältellä tulevaa ammattiaan, mutta epäonnistui siinä täydellisesti. Taide vei Mallan mukanaan ja hän onkin näytellyt Suden hetki, Kimmo ja Mustat lesket -tv-sarjoissa, kuten myös Olavi Virta ja Kaikki oikein -leffoissa. Laura Malmivaara on Mallan pikkuserkku.


Jyväskylästä kotoisin oleva Malla on saavuttanut elämässään Vampulan saappaanheiton mestaruuden vuonna -95. Mallalla on erityisen huono nimimuisti ja hän väittää kuulevansa, kun pasta tai kananmunat ovat kypsiä.

Putous

Kuva MTV3


Heikki Ranta

Heikki Ranta, 33, on kavereiden kesken ”rantahese”. Näyttelijähaaveita Heikki on kantanut mukanaan lapsesta alkaen, mutta koska Keminmaalla mahdollisuudet olivat rajalliset, oli pakko siirtyä etelämmäksi jahtaamaan unelmia. Heikki on ollut kiinnityksellä Helsingin Kaupunginteatterissa, jossa hän näytteli pääosaa mm. Kirka-musikaalissa sekä näytelmissä Rakastunut Shakespeare ja Suomen hauskin mies.


Luonteeltaan Heikki on hieman neuroottinen, huumorintajuinen ja yltiöoptimistinen. Hän herää joka aamu suurin odotuksin, kunnes joutuu pettymään maailmaan aina uudestaan ja uudestaan.

Putous

Kuva MTV3


Mikko Töyssy

Oli aika, kun Suomessa vienti veti, paperitehtaat pyörivät ja ihmisillä oli töitä – ja hetken päästä ei enää ollutkaan. Töistä ei ollut myöskään valkeakoskelaisella Mikko Töyssyllä, 38, kun paperikoneet pysähtyivät. Ajan kuluksi hän marssi paikalliseen harrastajateatteriin, sen kautta kesäteatterin näyttämöille, ja sillä tiellä ollaan edelleen.


Näyttelijä ja nallemainen tenori on ihastuttanut ihmisiä erityisesti Villi Kortti -paneelishow'n vakiojäsenenä, mutta on hänet nähty mm. uudessa Tuntemattoman Sotilaassakin tai ainakin sen tv-versiossa, sillä itse elokuvasta Mikon rooli leikattiin pois...

Putous

Kuva MTV3


Pilvi Hämäläinen

Lieksasta kotoisin oleva Pilvi, 34, on tuttu Putous-hahmoistaan Aina-Inkeri Ankeinen, Tuija Eronen ja Make-Vauva. Pilvi on nähty myös Keisari Aarnio -sarjan toisessa pääosassa ja Villi Kortti -ohjelman vakiopanelistina.


Putoukseen paluunsa syyksi pirskahteleva ja riemukas Pilvi kertoo sen, että livelähetysten aiheuttama stressitila, painajaiset ja krooninen lihasjumi ovat vihdoin poistuneet ja liven aiheuttama hurmostila on voimistunut – eli one more year! Pilvin hampaankoloon on jäänyt sketsihahmo, joka on vielä jäänyt tekemättä.

Putous

Kuva MTV3


Christoffer Strandberg

30 ikävuoden (ja sen tuoman ikäkriisin) selättänyt Christoffer Strandberg jatkaa sinipaitojen riveissä ja saa kolmannella kaudellaan Putous-trilogiansa täyteen. Christoffer muistetaan Nöpö-Felix ja Barbi de Voro -sketsihahmoistaan.


Christoffer kertoo lähteneensä Putouksen uudelle kaudelle pelkästään rahan takia, koska I was young and I needed the money -lause ei hänen iässään enää toimi. Oikea syy on se, ettei hän ole vielä päässyt kokemaan ja kokeilemaan kaikkia salaisia fantasioitaan.

Putous

Roope Salminen nähdään tutusti Putous-juontajana. Kuva MTV3


Ohjaajana jatkaa viime kaudella ohjaajadebyyttinsä Putouksessa tehnyt Niina Lahtinen, joka on myös ohjelman pääkäsikirjoittaja. Juontaja, näyttelijä ja muusikko Roope Salminen tarttuu Putous-juontajan puikkoihin jo viidettä kertaa.


Putous alkaa MTV3:lla la 18.1. klo 19.30

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Lähde: MTV3
Asiasanat: Putous
Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat