LeffatietovisaTietovisatVaihtoautotSanakirjaTV-ohjelmatBlogit
Televisio

Tässä ovat uudet Maajussit - Kuka oli kirjekuningas? - Maajussille morsian starttaa

26.8.2019 klo 15:53  Kirsti Kurki-Myllymäki

Neljä maajussia etsii tosi-tv-ohjelmassa tositarkoituksella rakasta. Yksi heistä oli ylivoimainen kirjekuningas.

Maajussille morsian

Neljä maajussia ja ohjelman juontaja Vappu Pimiä. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fi

Tositarkoituksella itselleen kumppania etsivät kahdeksan maajussia, joista neljän tarinaa sarjassa lähdetään seuraamaan. Maajussit Arttu, Jouko, Juho ja Lauri laittavat kaiken peliin etsiessään sitä oikeaa rinnalleen.


Maajussille morsian

Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fi


Jouko, 64, Hyvinkää

Jouko oli tämän kauden maajussien kirjekuningas. Hän on puhelias ja iloinen maajussi, joka pitää viljatilaa Hyvinkäällä. Joukosta tuli maatilan isäntä perinnönjaon kautta vuonna 1982. Nyt jo osittain eläkkeelle siirtynyt Jouko on löytänyt intohimon matkustamisesta. Sen lisäksi Joukon harrastuksiin kuuluvat metsästys ja kalastus.


Jouko arvostaa ahkeruutta, luotettavuutta ja empaattisuutta.

Hän toivoo myös kumppaninsa elämäntilanteen sallivan sen, että elämän voi ottaa vähän rennommin ja että pariskunnalle jäisi aikaa yhdessä puuhasteluun ja matkusteluun.

Maajussille morsian

Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fi


Juho, 34, Haapamäki

Juho on ollut sukutilallaan isäntänä 10 vuotta kuudennen polven maajussina. Hän on perheensä kaalikääryleyrityksen toinen pääosakas ja vastaa tehtaan huoltotoimenpiteistä. Tilallaan Juho viljelee muun muassa ohraa, kauraa ja kuminaa. Viljelyn lisäksi metsätalous on osa tilan toimintaa.


Toimeliaalle ja uusista asioista kiinnostuneelle Juholle liikunta on tärkeä osa elämää. Myös puolison olisi hyvä olla iloinen, huumorintajuinen ja kiinnostunut urheilusta ja ulkoilusta.


Maajussille morsian

Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fi


Arttu, 26, Mynämäki

Nuori ja lempeä Arttu pitää sukutilaansa Mynämäellä. Maatilan isäntä suhtautuu töihinsä intohimolla. Hän pyörittää tilan lisäksi omaa polttopuuyritystä ja ajaa metsäkonetta. Iltaisin Arttu remontoi vanhaa päärakennusta näköisekseen. Hän on ottanut isännän roolia talossa pienestä pitäen, sillä tilan jatkaminen on aina ollut itsestään selvää.


Artulle tärkeää parisuhteessa on se, että molemmat ottavat vastuuta arjesta ja tekevät yhdessä. Hän kuitenkin nauttii myös omasta ajasta ja itsekseen puuhastelusta.

Maajussille morsian

Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fi


Lauri, 31, Velkua

Turun saaristossa asuva Lauri pitää suvussa 1540-luvulta asti ollutta sukutilaansa Velkuan saarella. Oma tila ja saaristo ovat aina olleet hänelle tärkeitä. Tilan toimintaan kuuluu maatilamatkailu, mökkien vuokraus sekä lihakarjan pito. Lisäksi Lauri pyörittää veljensä kanssa kesäravintolaa mantereen puolella. Laurin harrastuksiin kuuluvat salibandy, pallopelit, kalastus ja veneily.


Saaristolaisisäntä etsii ihmistä, joka ymmärtää Laurin hektistä arkea ja arvostaa naisessa huumorintajua ja pilkettä silmäkulmassa.


Maajussille morsian

Ohjelman juontajana toimii tuttuun tapaan Vappu Pimiä. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fi


Maajusseille yhteistä on kaipuu löytää rinnalle elämänkumppani – se yksi ja oikea, jonka kanssa jakaa arjen ilot ja huolet. Juontajana ja maajussien apuna rakkauden etsinnässä jatkaa Vappu Pimiä.


Maajussille morsian uudet jaksot alkavat ma 26.8. klo 20

Jäikö jakso näkemättä? Katso lisää lähetysaikoja Telsu.fi


Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat