SanakirjaVaihtoautotBlogitTV-tietovisaTV-ohjelmatTietovisat
Televisio

Tähdet, tähdet shokkiuudistus - Maria Veitola: Nähdäänkö ohjelmassa enää oopperaa, räppiä, heavyä?

3.2.2019 klo 7:00  Kirsti Kurki-Myllymäki

Tähdet, tähdet uusi kausi tuo lavalle kotimaisen musiikkitaivaan konkareita, nousevia kykyjä - ja todella ison uudistuksen.

Tähdet, tähdet

Maria Veitolan nähdään tänä keväänä peräti kahdessa tv-ohjelmassa: Tähdet, tähdet ja Yökylässä Maria Veitola. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki, Nauris.fi


Tähdet, tähdet - ohjelman uudella kaudella koetaan iso muutos, kun musiikkigenret vaihtuvat teemoihin. Kappalevalinnat ovat entistä henkilökohtaisempia, sillä jokaiseen esitettyyn kappaleeseen liittyy tähtiartistin omakohtainen tarina - ja genre määräytyy kappalevalinnan mukaan.


Asiantuntijaraadissa vaikuttava populäärikulttuurin erikoisemäntä Maria Veitola pohtii uudistusta:

-Aikaisemmin ohjelmaa on tehty genre-pohjaisesti, on ollut Heavy-jakso, Reggae-jakso ja niin edelleen, mutta nyt se hylätään. Meillä on teemajaksot, jossa artisti saa esittää itselleen tärkeän biisin ja sitä kautta toivomme saavamme kilpailijoiden henkilökohtaisia tarinoita ja suhdetta musiikkiin enemmän esiin.

-Hyvä esimerkki oli viime kaudella, kun Jannika B. esitti todella koskettavan You are always on my mind, joka on hänen isälleen tärkeä kappale. Jannika B. omisti tämän omalle isoisälleen ja kertoi perheen hienon tarinan. Tällaista ajattelua tulee lisää.


Tähdet, tähdet

Tähdet, tähdet -kisaan osallistujat yhteispotretissa. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fi


Tähdet, tähdet -kisassa nähdään tänä vuonna uusia kykyjä ja vanhoja konkareita. Jokainen heistä saa panna parastaan suorissa live-lähetyksissä. Mukana ovat: Jonna Geagea, Jussi Rainio, Aurora, Kyösti Mäkimattila, Ilta, Samae Koskinen, Heidi Kyrö, Jon-Jon Geitel, Petra ja Ressu Redford.


Ohjelman juontaa tuttuun tapaan Mikko Leppilampi ja asiantuntijaraadissa vaikuttavat Maria Veitolan lisäksi legendaarinen Juhani Merimaa sekä uutena kasvona Bauer Median luova johtaja, Raptoristakin tunnettu Ismo "Izmo" Heikkilä.


Tähdet, tähdet

Juhani Merimaa, Mikko Leppilampi, Maria Veitola ja Ismo Heikkilä. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fi


Kilpailijat saavat hengitellä rauhassa muutaman jakson - ainakin tippumisen osalta - sillä ensimmäinen kisaaja tippuu vasta ohjelman 3. jaksossa.


Tähdet, tähdet alkaa MTV3:lla su 3.2. klo 19.15. Huom. neljä ensimmäistä jaksoa alkaa klo 19.15, sen jälkeen klo 19.30.

Katso lisää Tähdet, tähdet ohjelma-aikoja Telsu.fistä.

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat