TietovisatTV-ohjelmatBlogitLeffatietovisaSanakirjaVaihtoautot
Televisio

Sydänlääkärin syöksykierre - joka kuuseen kurkottaa, se katajaan kapsahtaa?

19.11.2018 klo 7:00  Kirsti Kurki-Myllymäki

UUSI SARJA: Sydneyn sairaalamaailman nouseva tähti alennetaan vuodeksi yleislääkäriksi - kotikonnuille takapajulaan.

Sydänlääkärin syöksykierre

Sydänkirurgi Hugh Knight on Sydneyn sairaalamaailman nouseva tähti - ainakin omasta mielestään. Itseään täynnä oleva mies tekee virheen, ja kurinpitotoimena hänet alennetaan takaisin yleislääkäriksi vuoden määräajaksi. Kuva: Yle Kuvapalvelu.


Hugh Knight (Rodger Corser) on nuori lääkäri, lupaava sydänkirurgi, mutta ihmisenä hedonisti, joskin hurmaava sellainen. Ylemmyyttä muihin ihmisiin tunteva Hugh elää ikiomassa kuplassaan. Hän tietää olevansa paras, kuvittelee pystyvänsä mihin vain ja ottaa erivapauksia asiassa kuin asiassa. Hugh käyttäytyy leikkaussalissa kuin kukko tunkiolla - iltaisin hän hurvittelee rankasti vastapainoksi vaativalle työlle.


Sydneyn kirurgitaivaan kiintotähti tekee uransa karkeimman virheen, mistä syystä häneltä evätään oikeus toimia kirurgina määräajaksi. Hän saa toimia vain yleislääkärinä, kunnes oppii läksynsä. Kolaus on melkoinen, varsinkin kun uudeksi sijoituspaikaksi määrätään Whyhopen kitulias lääkäriasema.


Sydänlääkärin syöksykierre

Sydänkirurgin uusi asemapaikka vilisee sukulaisia ja entisiä heiloja. Onkohan tässä yksi? Kuva: Yle Kuvapalvelu.


Hugh tietää hyvin minne joutuu, sillä juuri Whyhopesta hän lähti aikanaan maailmalle suurin odotuksin ja vannoi, ettei ikinä palaa. Ja nyt hänet on määrätty takapajulaan, joka vilisee sukulaisia ja entisiä heiloja. Mutta miten mahtaa lekuripojan käydä - janottaako vanha suola vai mitä tapahtuu?


Sydänlääkärin syöksykierre, The Heart Guy. Pääosissa: Rodger Corser, Nicole da Silva, Ryan Johnson, Tina Bursill, Hayley McElhinney. Käsikirjoitus: Tony McNamara.Yle TV1 ma-pe klo 17.10

Katso ohjelma-aikoja Telsu.fi


Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat