Televisio

Selviytyjät Suomi-tippunut Niklas Hagman:"Ihmisistä tuli esiin sellaisia puolia, että itse yllätyin"

17.2.2019 klo 7:06  Kirsti Kurki-Myllymäki

Nauris.fin tentissä Selviytyjät Suomi -kisasta toisena tippunut, ex-jääkiekkoilija Niklas Hagman.

Selviytyjät Suomi

Niklas on ex-jääkiekkoilija, jolla on näyttävä ura NHL:ssä. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fi


Niklas Hagman Nauris.fin tentissä Selviytyjät Suomi -kokemuksesta.


Mikä oli parasta?

- Parasta kisassa oli se kokemus: olla kilpailemassa viidakossa ilman puhelinta ja haastaamassa itsensä. Yön hiljaisina hetkinä oli aikaa olla itsekseen ja tuollaisessa paikassa kauniin luonnon keskellä se kokemus oli hienoin.


Mikä oli kamalinta?

- Kyllä se vähällä ruoalla toimeentuleminen - ja pitkät, pimeät yöt.


Mitä ruokaa kaipasit eniten?

- Ihan mitä muuta vain kuin riisiä tai vehnäjauhoja - ne on kuitenkin ravintoarvoltaan on aika nollaa. Jotain tuoretta, vihreetä, kasviksia - ihan sama, ihan mitä muuta vain.


Mitä tavaraa kaipasit eniten?

- En huomannut mitään sellaista, että olisin kaivannut jotain tiettyä tavaraa. Tykkäsin paljon olla siellä, puuhailla ja olla luonnon keskellä, Tykkään kotonakin olla mökillä. Ja omin pikku kätösin koettaa saada jotain aikaa. En kaivannut puhelinta tai tv:tä tai mitään sellaista.


Selviytyjät Suomi

Saarella juonittelut ottivat vallan ja puskissa suhistiin. Kuvassa: Hagman, Marko Asell ja Olli Herman. Kuva: Nelonen Media.


Mitä vaatetta kaipasit eniten?

- Oli niin kuuma, etten kaivannut vaatetta. Pikemminkin se, että vaatteet olisi kuivat - oli kosteaa ja satoi vettä, tuntui että oli märkää koko ajan. Ehkä joku sateenvarjo tai sadetakki!


Ketä ihmistä kaipasit eniten?

- Lapsia, helppo vastata. Vaikka niistä on uran aikana ollut erossa aika paljonkin, mutta illalla on pystynyt skypettää kotiin, mutta nyt ei ole olllut mitään mahdollisuutta tietää, että niillä on kaikki asiat hyvin. Vaikka tottakai luotti siihen, että näin olisi. Se oli ylivoimaisesti vaikeinta.


Ylittikö vai alittiko odotuksesi?

- Kokemus oli rankempi kuin oletin. En kamalan paljon tiennyt etukäteen, en ottanut etukäteen selvää, ehkä muutaman jakson katsoin. Kokemuksena aivan loistava, mutta jälkikäteen ajateltuna en kyllä sinne uudelleen lähtisi.


Lähtisitkö uudelleen mukaan?

- Ei, en lähtisi. Mielelläni menisin kauniisiin maisemiin, olisin leirissä ryhmän kanssa ja kilpailisin. Mutta juonittelu ja se puoli, siitä en tykkää. Tuo on peliä, ymmärrän sen, mutta joistain ihmisistä tuli esiin sellaisia puolia, että itse vähän yllätyin. Ja semmoisten parissa en itse viihdy.


Spekuloidaan, että jos olisit voittanut pääpalkinnon eli 30 000 euroa, niin mihin käyttäisit sen?

- No siis, sanotaan, että johonkin hyvään olisin sen käyttänyt!


Selviytyjät Suomi

Selviytyjat Suomi tokassa jaksossa Agila koki dramaattisia hetkiä ihmisvesipyörässä. Niklas Hagman äänestettiin ohjelman lopussa ulos joukkueesta. Kuva: Nelonen Media.


Selviytyjät Suomi Kausi 2. jakso 3/15: Painostava tunnelma saa äkkikäänteen, kun kaksi kilpailijaa vaihtavat heimoja. Voimasuhteet muuttuvat ja salaisuuksia paljastetaan. Palkintokilpailun voitto tuo täydennystä ruokavarantoihin, mutta ilo on lyhytaikainen.


Selviytyjät Suomi Nelosella su klo 20.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fistä
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat