SanakirjaVaihtoautotTV-tietovisaTV-ohjelmatTietovisatBlogit
Televisio

Satu Silvo ja Reidar Palmgren rakastuivat kypsällä iällä-Millainen on kahden taiteilijan parisuhde?

26.2.2020 klo 10:00  Kirsti Kurki-Myllymäki

Kimpassa-ohjelmassa Mikko Kuustonen ja Hanna Brotherus vierailevat Reidar Palmgrenin ja Satu Silvon taiteilijakodissa ja keskustelevat, totta kai.

Kimpassa

Reidar Palmgren ja Satu Silvo asuvat yhdessä Helsingin Käpylässä. Kuva: Nelonen


Kimpassa-ohjelma on edennyt toka vikaan jaksoonsa. Mikko Kuustonen ja Hanna Brotherus ovat vierailleet monenmoisien parien luona ja nyt tapaamme Satu Silvon ja Reidar Palmgrenin.


Pariskunnan kypsällä iällä elämään tullut suuri rakkaus on voimallaan yllättänyt molemmat. Pariskunta kihlautui v. 2010 ja on siitä pitäen pitänyt yhtä.Satu Silvo (s. 1962) on näyttävä ilmestys, joka on tehnyt merkittävän uran näyttelijänä ja ravintolayrittäjänä. Silvo on ollut aiemmin naimisissa ja hänellä on kaksi aikuista lasta näyttelijä Heikki Kinnusen kanssa. Reidar Palmgren (s. 1966) on kumppaniaan muutaman vuoden nuorempi kirjailija-näyttelijä, jonka esikoisteos sai Helsingin Sanomien kirjallisuuspalkinnon.


Kimpassa

Mikko, Hanna, Satu ja Reidar sekä nelijalkainen ystävä. Kuva: Nelonen


Kimpassa-vetäjät Kuustonen ja Brotherus suuntaavat ohjelmassa Sadun ja Reidarin kirjoja ja äänimaljoja tulvivaan taitelijakotiin Helsingin Käpylään. Keskusteluissa mennään perimmäisten kysymysten äärelle ja mm. kysytään, että mitä vaatii mieheltä olla The Satu Silvon kumppani?


Kimpassa Nelosella ma 2.3. klo 21

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Asiasanat: Kimpassa
Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat