Televisio

Roope Salminen: Ihmisillä tulee ns. p**rse repeämään ja kyynelkanavat aukeamaan - Huuma starttaa

13.9.2019 klo 10:00  Kirsti Kurki-Myllymäki

Syksyn isoin TV-juttu on MTV3:n mukaan live-show Huuma.

Huuma

Roope Salminen tunnetaan mm. Putouksesta, Myyrästä sekä Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelmasta. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fi


Viihdeformaatti Ant & Dec’s Saturday Night Takeaway on Iso-Britanniassa supersuosittu ja se menee jo 15. kautta. Nyt viihdeformaatti tulee Suomeen Huuma-nimellä. Roope Salminen vastaa suoran tv-show´n juontohommista yhdessä Ernest Lawsonin ja Jenni Kokanderin kanssa.- Isot tunteet, kansaa ja perheitä yhdistävät asiat yhdistyvät Huumaan. Uskon, että ne, jotka katsovat ensimmäisen jakson, katsovat kyllä loputkin jaksot. Tätä ohjelmaa on sen verran suunniteltu, Salminen hehkuttaa.

- Olen tiennyt tästä 1,5 vuotta ja nyt aika on oikea: oikeat ihmiset ovat vapaina, resurssit on kunnossa. Meillä on nyt jo sellaista materiaalia, että ihmisillä tulee ns. perse repeämään ja kyynelkanavat aukeamaan, Roope Salminen lupaa.


Huuma

Komediennekuningatar Jenni Kokander on tuttu mm. Risto Räppääjä -elokuvasta ja Makumuistoja-ohjelmasta. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fi


MTV3 kertoo, että Huuma on hyvän mielen ja koko perheen suora viihdeohjelma, jossa kaikki on yllättävää. Puolitoistatuntisessa liveshow'ssa voi tapahtua ihan mitä tahansa, missä tahansa ja kenelle tahansa. Suoraan lähetykseen voi päätyä vaikka omalta kotisohvalta.


Jokaisessa Huuma-jaksossa joku onnellinen pääsee pelaamaan suoraan lähetykseen kuudestatoista eri palkinnosta koostuvasta Jättipotista. Lisäksi palkintoja voi voittaa tulemalla studioyleisöön, kotoa käsin tai vaikkapa kauppareissulla.


Huuma

Ernest Lawson voitti edellisen Putous-kauden. Ensi keväänä Lawson nähdään Got Talent -tuomaristossa. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fi


Ohjelmassa kehutaan olevan kansainvälisesti merkittävät resurssit ja niitä myös Ernest Lawson lupaa:

- Kerrankin Suomessa on resurssit kohdallaan ja voidaan toteuttaa unelmia ja isoja asioita. Ulkomaanmatkoja, isoja tuotepalkintoja. Ihmiset tulee varmasti olemaan, että WOW, tällaista voi tehdä myös Suomessa.


- Olen innoissani ohjelmasta, sillä siinä luodaan hyvää mieltä, luodaan hyvää energiaa ja positiivisuutta. Ei tehdä jäyniä, eikä jekkuja, vaan läheiset huomaavat, että joku tyyppi kaipaa piristystä arkeen tai huomioimista, niin me käytetään resursseja siihen, että toteutetaan ihmisten suuria tai pieniä toiveita ja ne käy toteen suorassa tv-lähetyksessä - yllätyksenä, Lawson hehkuttaa.


Ensimmäisessä livelähetyksessä mukana mm. Ali Jahangiri, Jukka Hildén, Jannika B, Janne Kataja, Baba Lybeck ja Joanna Kuvaja.


Huuma suora lähetys MTV3-kanavalla lauantaisin 14.9. klo 19.30 alkaen.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat