TV-ohjelmatTietovisatVaihtoautotTV-tietovisaSanakirjaBlogit
Televisio

Robbie Coltrane penkoo kylmäverisiä rikoksia - Tähtinäyttelijä tosielämän rikostarinoiden äärellä

5.6.2019 klo 7:00  Kirsti Kurki-Myllymäki

Robbie Coltrane: Ratkaisevat todisteet true crime -sarja starttaa.

Robbie Coltrane: Ratkaisevat todisteet

Näyttelijä Robbie Coltrane pyrkii ratkaisemaan rikosjuttuja. Kuva: Yle Kuvapalvelu


Robbie Coltranen hostaama sarja perustuu tosielämän rikostarinoihin. Skotlantilainen tähtinäyttelijä Robbie Coltrane käsittelee sarjassa Britannian poikkeuksellisimpia murhatapauksia ja niiden tutkintaa.


Ja kukapa sopisi paremmin isännöimään brittiläistä tutkivaa rikosfaktasarjaa? Coltranen isä työskenteli poliisipatologina ja poika ahmi nuorena isänsä lääketiede- ja rikoskirjallisuutta. Ja moni meistä muistaa Coltranen legendaarisen rikosdraaman Fitz ratkaisee viinaan menevänä rikosetsivänä.


Tässä sarjassa Coltrane ottaa käsittelyynsä 16 poikkeuksellista brittiläistä murhatapausta. Niissä tekijät ovat toimineet niin kylmäverisesti ja suunnitelmallisesti, että tapausten selvittäminen on kestänyt vuosia, jopa vuosikymmeniä.


Robbie Coltrane: Ratkaisevat todisteet

Jokaiseen rikokseen liittyy ratkaiseva todiste tai todisteet, joiden ansiosta mysteeri ratkeaa. Jäljet on vain löydettävä. Kuva: Yle Kuvapalvelu


Kausi 1, 1/8 Palava mies: Eräänä joulukuisena aamuna vuonna 2002 Englannin maaseudulla pyöräillyt mies löysi pellolta kytevän ruumiin. Kun poliisi alkoi tutkia tunnistamattomaksi palanutta miehen ruumista, pieni paperinpala johti tutkijat murhapaikalle. Tutkijoilta kului kolme vuotta tapauksen selvittämiseen. Tämän jakson ratkaisevat todisteet: muistikirja, lateksihanskapaketti, isotooppi-analyysi ja tupakansytytin.


Robbie Coltrane: Ratkaisevat todisteet (12) alkaa Yle TV1 to 6.6. klo 21.05

Jäikö jakso katsomatta? Klikkaa tästä uusinnan lähetysajat Telsu.fistä

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat