SanakirjaTietovisatBlogitLeffatietovisaVaihtoautotTV-ohjelmat
Televisio

Putous-Penttilä innoissaan live-lähetyksistä: Tää sopii meikäläisen sykkeelle!

2.11.2018 klo 11:52  Kirsti Kurki-Myllymäki

Penttilän Putous-hahmo Taika-Pasi ei puolestaan jätä katsojia kylmäksi - edes merimyrskyssä risteilyaluksen yläkannella.

Putous

Suora lähetys on meistä monelle kauhun paikka, mutta Mikko Penttilä nauttii siitä - ainakin Putouksessa. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki.


- Putouksessa juuri se on hauskaa, ettei koskaan tiedä, mitä tapahtuu, Tunnelma on osittain sama kuin teatterin tekemisessä, pitää olla koko ajan valppaana ja hereillä. Tykkään siitä tukalasta tilanteesta ja meiningistä, se sopii meikäläisen sykkeelle hyvin, näyttelijä Mikko Penttilä hehkuttaa.


Penttilä kertoo tehneensä paljon improvisaatiota, ja se on auttanut pelkoon kohdata epävarmuus ja ennakoimattomuus. Täysin ilman paineita ei Penttiläkään ole Putouksesta selvinnyt.

- Olen ensijännittäjä. Aikoinaan eka livelähetys jännitti tosi paljon, oli perhosia vatsassa ja hyperaktiivinen meininki - riekkumista ja riehumista. Onneksi säätyin pahoinvoinnilta. Totesin silloin, että tästä selviää hengissä ja sen jälkeen ei ole jännittänyt.


Putous

Tervetuloa laivaan! Välkommen till bordet! Penttilän Putous-hahmo Taika-Pasi toivottaa matkustajat tervetulleeksi laivaan. Kuva: MTV Oy.


Tällä kaudella Mikko Penttilä viihdyttää Taika-Pasina. Taika-Pasin lakoninen tyyli ja säkenöivä smaragdinvihreä asu eivät jätä kylmäksi - edes risteilyaluksen yläkannella merimyrskyssä.


Putous MTV3:lla la klo 19.30.

Katso ohjelmatiedot Telsu.fistä.

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat