Reseptit

Punajuurilaatikko

Punajuurilaatikko saa mehevän makunsa homejuustosta. Tätä laatikkoruokaa rakastetaan tai ei tykätä laisinkaan.

Punajuurilaatikko
1 h 15 minUunivuoka, 7 annosta

Ainekset

  • 1 kgpunajuuria
  • 150 gsinihomejuustoa
  • 150 gcrème fraîchea
  • ripaus suolaa
  • Pinnalle:
  • korppujauhoja

Valmistus

  • Keitä punajuuret ensin kuorineen kypsäksi. Jäähdytä kylmässä vedessä.
  • Kuori punajuuret ja raasta ne karkeaksi raasteeksi. Sekoita joukkoon murennettu sinihomejuusto, crème fraîche ja ripaus suolaa. Levitä laakeaan uunivuokaan ja ripottele pinnalle korppujauhoja.
  • Paista 175 asteisessa uunissa 30 minuuttia.
  • Vinkki: Jos haluat tehdä laatikon gluteenittomana, jätä korppujauhot päältä pois.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat