SanakirjaBlogitVaihtoautotTietovisatTV-ohjelmatTV-tietovisa
Televisio

Posse starttaa - Todellista julkkis-ilotulitusta - Katso ekan jakson vieraslista!

23.1.2020 klo 7:00  Kirsti Kurki-Myllymäki

Posse palaa uusin kujein unohtamatta vanhoja suosikkeja. Uutena posselaisena aloittaa Veronica Verho.

Posse

Posselaiset: Jaakko Saariluoma, Jarppi Leppälä, Viivi Pumpanen, Veronica Verho, HP Parviainen ja Kalle Lamberg. Kuva: MTV3Luvassa on possemaista menoa suorissa lähetyksissä. Posse koostuu tänä keväänä tutusta porukasta Kalle Lamberg, Jarppi Leppälä, Jaakko Saariluoma, Viivi Pumpanen ja HP Parviainen ja joukkoon liittyy uusi posselainen Veronica Verho.


Mukana luvataan olevan Sätkyukko, Suihkuralli ja muut, uutuutena 'Ykkösellä purkkiin' -osio, missä Possen porukka haastaa tunnettuja tähtiä toteuttamaan unelmien trick shot sekä Posse GP.


Ensimmäisessä livelähetyksessä esiintyy viiden Emma-ehdokkuuden Gettomasa. Mukana ovat myös Helene-elokuvan Krista Kosonen ja Johannes Holopainen, MM-leijonat Veli-Matti Savinainen, Marko Mörkö Anttila ja Mikko Lehtonen.


Posse

Radiojuontaja ja YouTube-tähti Veronica Verho on uusi posselainen. Veronica palkittiin Vuoden radiojuontaja -tittelillä v. 2019 ja syksyllä hän kisasi Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa. Kuva: MTV3


Posseen tulee tällä kaudella varsin mielenkiintoiselta kuulostava Posse GP, jossa viisi posselaista perustaa kukin oman rallitallinsa. Autojen rattiin hyppää kymmenen tähtikuljettajaa, joiden päänmenoksi on keksitty sopivasti possemaisia tehtäviä, joista pitäisi selviytyä tallipäälliköiden nuotteja korvanapista kuunnellen.


Jarpin tallissa kaasuttelevat muusikko Leo Stillman ja malli, juontaja Satu Tuomisto. Kallen tiimissä puolestaan suhaavat muusikko Robin Packalen ja suunnittelija Minna Parikka. Veronican tallissa kisaamassa ovat muusikko Nelli Matula ja tubettaja Eric "Lakko" Savolainen. HP:n ohjeiden mukaan rattia kääntävät hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehti ja nyrkkeilijä Edis Tatli. Viivin tallia tähdittävät yrittäjä, ex-pikajuoksija Markus Pöyhönen sekä radiojuontaja Arttu Harkki.


Posse palaa MTV3-kanavalle pe 24.1. klo 20

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Asiasanat: Posse
Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat