TV-ohjelmatLeffatietovisaSanakirjaTietovisatBlogitVaihtoautot
Reseptit

Pinaatti-lehtikaalipiiras

Pinaatti-lehtikaalipiiras on täysin gluteeniton. Pohja on peruspohja, jossa riisi on pääosassa. Varioi täytteitä oman makusi mukaan.

Pinaatti-lehtikaalipiiras
1 h 30Piirakkavuoka, 6 hlölle

Ainekset

  • Pohja
  • 5 dlkeitettyä riisiä
  • 2 rklpaahdettuja seesaminsiemeniä
  • 1kananmuna
  • öljyä
  • Täyte
  • 2lehtikaalin lehtiä
  • 2 ½ dltuoretta pinaattia
  • 100 gfeta-juustoa paloina
  • 1 dlemmental-juustoraastetta
  • 3kananmunaa
  • 2 dlmaitoa
  • suolaa
  • mustapippuria

Valmistus

  • Tee pohja näin: Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan ja paahda siemenet. Sekoita siemenet ja muna riisin sekaan. Painele taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.
  • Esipaista pohjaa 180 asteessa 15 minuuttia.
  • Tee täyte näin: Irrota lehtikaalista ruoti ja leikkaa lehdet pienemmiksi paloiksi. Käytä lehtikaali nopeasti kiehuvassa vedessä, jäähdytä juoksevan kylmän veden alla ja purista kuivaksi. Lisää seokseen pinaatinlehdet, feta-juusto ja juustoraaste.
  • Vatkaa munat ja maito, lisää ne täyteaineksiin. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää täyte esipaistetun pohjan päälle.
  • Paista 180 asteisessa uunissa n. 30 minuuttia. Anna jäähtyä hetki ennen tarjoilua.
Katso myös
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat