Reseptit

Piimäkakku

Piimäkakku - muistoja mummolasta! Piimäkakku on perinteikäs leivonnainen, joka vain paranee ajan kanssa.

Piimäkakku
1 h 15 minKakkuvuoka, 15 palaa

Ainekset

  • 2 dlsokeria
  • 1 tlsoodaa
  • 4 dlvehnäjauhoja
  • 1 tlkanelia
  • ½ tlneilikkaa
  • ½ tlmaustepippuria
  • 2 rklsiirappia
  • 1 dlsulatettua rasvaa
  • 3 dlpiimää
  • Halutessasi:
  • 1 dlrusinoita
  • Voiteluun:
  • öljyä tai margariinia
  • korppujauhoja

Valmistus

  • Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää seokseen mukaan siirappi, sulatettu rasva ja piimä. Sekoita tasaiseksi.
  • Voitele ja jauhota kakkuvuoka. Kaada taikina vuokaan.
  • Paista 175 asteisen uunin alatasolla noin tunti.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat