Reseptit

Pannukakku

Pannukakku eli pannari on koko perheen suosikki. Nauti lämmin herkku sokerin tai hillon kanssa - tai kokeile suolaisia täytteitä.

Pannukakku
55 minUunipelti, n. 8-10 palaa

Ainekset

  • 2kananmunaa
  • ½sokeria
  • 1 lmaitoa
  • n. 5 dlvehnäjauhoja
  • 1 tlsuolaa
  • 50 gvoita tai öljyä

Valmistus

  • Vatkaa munat ja sokeri, lisää joukkoon maito, vehnäjauhot ja suola. Sulata rasva tai käytä öljyä sellaisenaan ja lisää taikinaan. Anna taikinan turvota noin 30 minuuttia.
  • Vuoraa uunipelti leivinpaperilla ja kaada taikina pellille.
  • Paista 200-asteisen uunin keskitasolla noin 45 minuuttia tai kunnes pannari on kypsä ja pinta on saanut kauniin värin.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat