Televisio

Nuori tähti Olivia Ainali: Sorjosen maailmanmenestys ei ole vaikuttanut elämääni

28.11.2018 klo 7:00  Kirsti Kurki-Myllymäki

Ainali eli sarjan kuvauksissa omassa elämässään tärkeää ajanjaksoa.

Sorjonen

Ainali oli ensimmäisellä tuotantokaudella 17-vuotias teini, nyt hän on 20-vuotias nuori nainen. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fi


Ainali oli Sorjosen ensimmäisellä tuotantokaudella 17-vuotias teini, joka eli kuvauksissa omassa elämässään tärkeää ajanjaksoa.

- Olen itsenäistyvässä iässä ja tämä on tuntunut tärkeältä ajanjaksolta minulle. Olen saanut tehdä moniulotteista ja herkkää hahmoa, johon oikeasti sain tuoda tosi paljon itsestäni. En osaa mainita yksittäisiä piirteitä, mutta se on se herkkyys, jonka mukana näkyy koko inhimilllisyyden kirjo.


Sorjonen

Janina käy tv-sarjassa läpi hyviä - ja vähän huonompiakin aikoja. Hän tarvitsee Kari-isän (Ville Virtanen) halausta myös toisella tuotantokaudella. Kuva: Yle Kuvapalvelu.


Ainali on kotoisin Helsingistä ja on tutustunut maailmaan matkustellen. Mitä mieltä hän oli Lappeenrannasta, jossa kuvaukset tehtiin?

- Viihdyn tosi hyvin pienemmillä paikkakunnilla. Luonto on tärkeä mulla ja on hiljaisuutta. Kun tällaista proggista kuvataan toisessa kaupungissa, eikä olla omissa kotimaisemissa, voi jättää kaiken hetkeksi ulkopuolelle ja vain tehdä sitä työtä. Se tuntui tosi freesiltä.


- Sorjosen maailmanmenestys ei ole vaikuttanut elämääni, eikä maailmalta ole tullut yhteydenottoja. On saanut olla rauhassa, mikä on ihanaa, Ainali huokaisee.


Sorjonen YLE TV1:ssä sunnuntaisin.

Katso ohjelmatiedot Telsu.fi

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat