TV-ohjelmatTV-tietovisaTietovisatSanakirjaBlogitVaihtoautot
Televisio

Nämä kolme pariskuntaa avaavat seksielämänsä tv:ssä - Sex Tape Suomi hätkähdyttää avoimuudellaan

24.3.2020 klo 10:00  Kirsti Kurki-Myllymäki

Uusi parisuhdeohjelma Sex Tape Suomi lupaa, ettei Suomessa ole ikinä puhuttu näin avoimesti ja intiimisti seksuaalisuudesta.

Sex Tape Suomi

Sex Tape Suomi sohvalla pariskunnat avautuvat seksielämästään, hostina toimii erityistason seksuaaliterapeutti Marja Kihlström. Kuva: NelonenSex Tape Suomi on uskalias parisuhdeohjelma, jossa pureudutaan tavallisten suomalaisten parisuhteisiin ja erityisesti seksielämän ongelmiin.


Jokaisessa jaksossa nähdään kolme pariskuntaa, jotka ovat kuvanneet viikon ajan omaa makuuhuone-elämäänsä ja parisuhdearkeaan. Seksuaaliterapeutti Marja Kihlströmin johdolla pariskunnat katsovat toistensa kuvatut materiaalit ja keskustelevat seksielämässä esiin nousseista haasteista ja ongelmista.


-Suomessa ei ole ikinä puhuttu näin avoimesti ja intiimisti seksuaalisuudesta tv-ohjelmassa. Panemisella on helppo rehvastella, mutta harvoin pääsee kurkistamaan parisuhteissa elävien seksielämään ja arkeen niin kuin Sex Tape Suomessa, Kihlström lupaa Nelosen tiedotteessa.Tässä ovat ensimmäisen jakson pariskunnat:

Sex Tape Suomi

20 vuotta yhdessä olleet Riikka, 43 ja Sami, 42 tulevat Lappeenrannasta. Kolmilapsisen perheen vanhemmilla parisuhteen ongelmakohtia ovat yhteisen ajan puute, kehonkuvan ongelmat sekä taustalla ollut masennus. Kuva: Nelonen


Sex Tape Suomi

Miran ja Antin suhde törmää toisinaan parin ikäeroon. 27-vuotias Antti on 22 vuotta Miraa nuorempi, mutta seksi urheilullisella parilla sujuu. Kuva: Nelonen


Sex Tape Suomi

Ritvalla ja Janilla on kotona pieni tytär, jonka syntymän jälkeen seksiä on harvemmin. Ritva kipuilee kehonkuvansa kanssa synnytyksen jälkeen. Kuva: Nelonen


Kyyneliä ja naurua, suoria ehdotuksia ja seksuaalisuuden juhlintaa. Ruuhkavuosien arkea ja lapsettomuutta, menneisyyden painolasteja ja puhumattomuutta. Sex Tape Suomi lupaa tarjota täysin uuden terapiahenkisen mahdollisuuden, jossa pariskunnat alkavat käsitellä ja ratkoa jopa vuosia kestäneitä lukkoja ammattiterapeutin ja vertaistuen avulla.


Antaako toisten videoiden katsominen perspektiiviä omiin ongelmiin ja auttaako yhdessä jakaminen seksielämän haasteisiin? Miten seksistä parisuhteessa voisi saada enemmän nautintoa irti ja kuinka säilyttää kipinä elämän eri vaiheissa?


Sex Tape Suomi alkaa Nelosella ke 25.3. klo 22

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fiAsiasanat: Sex Tape Suomi
Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat