BlogitVaihtoautotLeffatietovisaTietovisatSanakirjaTV-ohjelmat
Televisio

Miksi perheenäiti surmaa miehen uimarannalla - oman perheen edessä - keskellä kirkasta päivää?

25.11.2018 klo 15:00  Kirsti Kurki-Myllymäki

UUSI SARJA: Syntinen - uusi psykologinen jännityssarja kertoo traagisen tarinan siitä, mitä saattaa tapahtua, jos ihmistä kohdellaan järjestelmällisesti kaltoin.

TV-sarjat

Kuva: Yle Kuvapalvelu.


Nuori nainen, Cora Tannetti (Jessica Biel), on naimisissa kunnollisen miehen kanssa ja pienen pojan äiti. Coran elämässä kaikki on ns. hyvin, mutta Cora ei voi hyvin - hänen on vaikeaa jo pelkästään olla olemassa, jokin painaa häntä ja tekee hänet alavireiseksi.


Kesäinen päivä uimarannalla muuttuu kohtalokkaaksi. Kaikkien järkytykseksi Cora hyökkää nuoren miehen kimppuun ja surmaa hänet väkivaltaisesti oman perheensä ja uhrin ystävien silmien edessä. Cora tunnustaa tekonsa välittömästi ja antautuu poliisille.


TV-sarjat

Kuva: Yle Kuvapalvelu.


Selvältä vaikuttavaa tapausta alkaa tutkia poliisietsivä (Bill Pullman), joka haluaa ymmärtää syyn järjettömältä tuntuvaan verityöhön. Miksi ihan normaalisti käyttäytyvä nainen, jolla ei ole väkivaltaista taustaa, hyökkää tuntemattoman kimppuun?


Hiljalleen Coran nuoruudesta alkaa paljastua omituisia asioita. Ovatko ne vaikuttaneet naiseen niin suuresti, että hän sekoaa vuosia myöhemmin? Olisiko tragedia ollut estettävissä? Millaiseksi muodostuu Coran loppuelämä surman jälkeen?


TV-sarjat

Kuva: Yle Kuvapalvelu.


Tv-draamasarja perustuu Petra Hammesfahrin menestysromaaniin.


Pääosissa: Jessica Biel, Bill Pullman, Christopher Abbott. Käsikirjoitukseksi sovittanut: Derek Simonds. Ohjaus: Antonio Campos. Tuotanto: NBC Universal, Yhdysvallat, 2017.


Lähde: Yle

Syntinen (The Sinner) alkaa su 25.11. Yle TV1 klo 22.05

Katso ohjelmatiedot Telsu.fi

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat