Televisio

Mari Perankosken selviytymiskeino rankkojen tapahtumien äärellä - "En yleensä mieti rikoksia."

7.6.2019 klo 11:00  Kirsti Kurki-Myllymäki

Roba jatkuu MTV3:lla syksyllä.

Roba

Mari Perankoski esittää Robassa järkevää rikostutkija-Elinaa. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fi


Robaa on tehty kolme kautta, tänä syksynä 4. kausi starttaa MTV3:lla. Kausien välillä voi olla pitempikin väli, joka voi aiheuttaa kitkaa projektin alkuvaiheessa.

- Kuvauksissa oli hyvä tunnelma, ihan kuin ei oltaisi oltu erossa ollenkaan, Mari Perankoski kuittaa.

- Studiotyö on tiivistä tekemistä, eikä päivään muuta mahdu. Se on napakkaa ja kurinalaista työtä, kun ei ole paljon aikaa. Tehdään monta kohtausta päivässä, ja juuri siksi se tehdään studiossa. Ulkokuvauksissa on omat lainalaisuutensa ja siellä menee aina pitempi aika.


Roba

Roban jengiä lehdistötilaisuudessa. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fi


Mari Perankoski esittää sarjassa rikostutkija Elina Sinisaloa, järkevää poliisia, joka pyrkii hoitamaan työnsä hyvin ja ilman jälkipuintia. Perankoski ei halua paljastaa roolihahmonsa kehittymisestä paljoakaan uudella tuotantokaudella.

- Elina on ollut aina tasaisen järkevä hahmo, eikä rooliin tule niin isoja kärjistyksiä kuin muille, Perankoski suostuu kertomaan.


Entä kummittelevatko rikokset Mari Perankosken vapaa-aikana?

- En yleensä mieti rikoksia. Ainoastaan silloin, jos on niin absurdi rikos, että itsekin alkaa pohtia, että miten tuollaista voi tapahtua. Enempi keskityn sarjassa ihmissuhteisiin, en rikoksiin.


Roba nimi viittaa Helsingin Pienellä Roobertinkadulla eli ”Roballa” sijainneeseen poliisiasemaan, joka suljettiin v. 2012. Sarjan pääosissa on nähty Perankosken lisäksi mm. Kari Hietalahti, Leena Pöysti, Aku Hirviniemi, Riku Nieminen ja Tiina Lymi. Uusina kasvoina nähdään mm. Andrei Alén, Mimosa Willamo ja Deogracias Masomi.


Roba jatkuu uusin jaksoin syksyllä MTV3:lla, uusi kausi jo käynnissä C Morella. Katso lähetysajat Telsu.fi

Asiasanat: Roba, Mari Perankoski
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat