BlogitSanakirjaVaihtoautotTV-ohjelmatLeffatietovisaTietovisat
Televisio

Letkeitä lanteita ja murhia aurinkoisella Karibialla - uunituore Murha paratiisissa -kausi korkataan

21.3.2019 klo 11:00  Kirsti Kurki-Myllymäki

Saint-Marien saarella Karibialla käärme luikertaa usein paratiisiin ja saa ihmiset tekemään rikollisia tekoja.

Murha paratiisissa
Rikoskomisario Jack Mooney ja paikallisjoukot. Kuvassa Selwyn Patterson (Don Warrington), Ruby (Shyko Amos), Jack Mooney (Ardal O´Hanlon), Florence (Josephine Jobert), JP (Tobi Bakare), Catherine (Elizabeth Bourgine). Kuva: Yle Kuvapalvelu.


Paratiisissa eli tässä tapauksessa eksoottisella Saint-Marien saarella Karibialla ei ole aina kaikki hyvin - käärme luikertaa usein paratiisiin ja saa ihmiset tekemään rikollisia tekoja.


Sumuinen ja sateinen Iso-Britannia on lähettänyt eksoottiselle saarelle oman rikoskomisarion. Tämä rikoskomisario ehkä tekee työnsä kunnialla, mutta paikallisiin olosuhteisiin sopeutumisessa on välillä haasteita.... Onneksi hänellä on tiimissä osaavia - ja vähemmän osaavia - kollegoita.


Murha paratiisissa

Murha paratiisissa sarjan rikoskomisario Jack Mooney ja tiimi aktiivisessa selvittämistyössä. Kuva: Yle Kuvapalvelu.


Murha paratiisissa -tv-sarjan uusi kausi on takuuvarmaa BBC-laatuviihdettä. Saamme hetkeksi auringonpaistetta koteihimme, kun rikoskomisario huseeraa tiiminsä kanssa letkeässä karibialaisessa kulttuurissa. On valoa, karibialaista musiikkia, ruokaa, merta, palmuja....


Tällä kaudella on luvassa lisää rempseitä tilanteita ja mehevää meininkiä, kun ryhmän nuppiluku kasvaa yhdellä. Topakan poliisimestarin nimittämä uusi konstaapeli on paitsi sukua, myös varsinainen täystuho. Kahdeksannen kauden uudet jaksot ovat jälleen aivan uunituoreita, niitä esitetään Britanniassa alkuvuonna.


Kausi 8, 1/8. Jack Mooney ja hänen tiiminsä selvittävät turistibussissa tapahtunutta puukotusta. Miten rikos tehtiin, kun yksikään matkustajista ei poistunut kyydin aikana istuimeltaan?


Murha paratiisissa (12) (Death in Paradise) uusi tuotantokausi alkaa Yle TV1 ma-pe klo 17.05 alkaen 22.3.2019

Katso Murha paratiisissa ohjelma-aikoja Telsu.fi


Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat