TV-tietovisaVaihtoautotSanakirjaTV-ohjelmatBlogitTietovisat
Televisio

Laura Huhtasaari vitsailee kotiinsa tehdystä tuhoiskusta: "Voit vaikka liukastua ja lyödä pääsi..."

12.5.2020 klo 10:45  Kirsti Kurki-Myllymäki

Hans Välimäki tapaa illan ohjelmassa europarlamentaarikko Laura Huhtasaaren Brysselissä.

Hansin matkassa

Laura Huhtasaari ja Hans Välimäki kokkaavat yhdessä ja keskusteltavaa riittää. Kuva: NelonenHans Välimäki vierailee Hansin matkassa -ohjelmassa Laura Huhtasaaren luona Brysselissä, jossa europarlamentaarikko asuu perheensä kanssa.


Kahvipöydässä puheenaiheeksi nousee v. 2017 tapaus, jossa Huhtasaaren silloiseen Porin asuntoon kohdistettiin ilkivaltaa ja asunnon ikkunat rikottiin. Välimäki muistelee ohjelmassa:

-Herätät aika paljon erilaisia tuntemuksia ihmisissä. Teidän kotiinhan tehtiin jonkinlainen isku?


Työssä kuin työssä taitaa olla omat varjopuolensa, sillä Huhtasaari näytä olevan iskusta moksistaan:

-Mehän oltiin kotoa pois ja kun tulin kotiin, katsoin, että ei hitsi, meidän ikkunat on rikki. Ei sitä kamalasti voi jäädä miettimään, kotihan on vaarallisin paikka muutenkin. Voit vaikka liukastua ja lyödä pääsi, europarlamentaarikko toteaa vitsaillen.


Hansin matkassa

Hansin matkassa -ohjelmassa Laura Huhtasaaren ruokapöytään saapuu vieraaksi europarlamentaarikko Teuvo Hakkarainen, kuvassa myös perheen tytöt ja koira. Kuva: Nelonen


Laura Huhtasaarelle työ näyttää olevan kaikki kaikessa ja hän haluaa panostaa siihen täysillä - usein vapaa-aikakin menee töiden parissa.

-Mä elän ja hengitän tätä politiikkaa koko ajan. Välillä voi väsähtää hetkellisesti, mutta sitten voi urheilla tai katsoa jonkun leffan ja sitten taas palata takaisin ja pistää Boris Johnsonin puhe päälle. Olen tosi innostunut tästä politiikasta, en siitä kauheasti ole vapaa-ajallakaan erossa.Hansin matkassa tiistaisin kello 20 Nelosella

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat