TietovisatBlogitTV-tietovisaSanakirjaVaihtoautotTV-ohjelmat
Televisio

Lapsiperheet huomio - Huippusuosittu brittisarja Supernanny alkaa Suomi-versiona

4.3.2019 klo 7:00  Kirsti Kurki-Myllymäki

Pia Penttala auttaa 12 suomalaista perhettä kasvatuskriiseissä.


Supernanny Suomi

Supernanny Pia Penttalan apua saavat vanhemmat ja isovanhemmat, joiden omat voimat arjen haasteissa ovat loppuneet. Kuva: MTV3.

Suomen oma Supernanny on psykoterapeutti ja lastensuojelun ammattilainen Pia Penttala. Penttalan ote on napakan välittävä hyvin erilaisiinkin ongelmatilanteisiin. Rauhallisella, mutta päämäärätietoisella toiminnallaan hän osaa antaa ratkaisun avaimia suomalaisille isille, äideille, isovanhemmille - ja lapsille.


Supernanny vierailee ympäri Suomen erilaisissa kodeissa ja tuo uusia näkökulmia ja työkaluja kasvatukseen. Luvassa on kovaäänistä arkea ja koskettavia kohtaamisia, kun Supernanny Suomi auttaa kasvatushaasteiden kanssa painivia kasvattajia.Supernanny Suomi

Ensimmäisessä jaksossa Supernanny tapaa Savolaiset Vantaalta. Ruuturiippuvainen perhe hakee rajoja ja rakenteita. Kuva: MTV3.


Kausi 1, 1/12. Supernanny tapaa Savolaiset Vantaalta. Perheeseen kuuluu kolme lasta; Peppi 2 v., Julius 8 v. ja Rasmus 10 v. Heidi-äiti ja Marko-isä ovat huolissaan poikien jatkuvasta pelaamisesta. Myös sen aiheuttama levoton käytös ja kiroilu sekä väsyttää että nolostuttaa vanhempia. Vanhemmat kokevat huonommuutta, koska eivät ole saaneet poikien käytöstä kuriin. Missä ovat kodin turvalliset rakenteet? Entä lasten sosiaaliset taidot? Löytävätkö pojat elämää ruudun ulkopuolella?


Supernanny Suomi perustuu suosittuun brittiformaattiin, jossa nannyna on Jo Frost.


Supernanny Suomi starttaa AVAlla ti 5.3. klo 20.

Katso lisää Supernanny Suomi ohjelma-aikoja Telsu.fi

Asiasanat: Supernanny Suomi
Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat