TV-ohjelmatTV-tietovisaVaihtoautotTietovisatBlogitSanakirja
Televisio

Kaisa Liski avautuu psyykestään: "Mä en ole missään vaiheessa ajatellut, että olisin ahdistunut"

12.2.2020 klo 10:00  Kirsti Kurki-Myllymäki

Kaisa Liskin stressinsietokyky alkaa olla koetuksella. Pippa Laukka rientää apuun Olet mitä syöt -ohjelmassa.

Olet mitä syöt

Kaisa Liski on kiinteistömaailmassa tunnettu hahmo. Kuva: MTV3Olet mitä syöt -ohjelmassa ruoditaan tällä kertaa Kaisa Liskin elintapoja. Pippa Laukka kertoo Liskin ongelmien painottuvan enemmän henkiselle puolelle. Hyvinvointilääkäri laukoo tuttuun tyylinsä tiukkaa tekstiä.

- Ongelmat painottuu nyt henkiselle puolelle ja ne alkaa vyöryä pikkuhiljaa fysiikan puolelle, jos ei ala nyt tapahtua muutoksia.


Kiinteistökuningattareksi tituleerattu Liski herkistyy pohtimaan, miksi itsestä huolehtiminen ja hyvät terveelliset elämäntavat tuntuvat hassuilta.

- Mä en ole missään vaiheessa ajatellut, että olisin ahdistunut. Se on just ehkä tasan semmonen sana, joka ei kuvaa mua millään lailla.


- Tää meni ihan surumieliseksi tämä homma. En tiedä, miksi toi itsestä huolehtiminen ja hyvät, terveet ruokatottumukset on jotenkin niin hassuja, miksei niitä sais sitten olla. Että hyvin erikoinen ja tunnelmallinen aamu tässä, Liski pyyhkii silmiään ohjelmassa nähtävässä videossa.


Olet mitä syöt

Nyt starttaa Olet mitä syöt -kauden tokavika jakso, jossa näemme hyvinvointilääkäri Pippa Laukan ohjattavana Kaisa Liskin. Kuva: MTV3


Kausi 2, 9/10. Kuinka äärirajoille voi itsensä puskea? Miten saada kiinteistökuningatar hidastamaan vauhtia ja huolehtimaan vihdoin myös itsestään?


Olet mitä syöt MTV3 keskiviikkona klo 20

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Asiasanat: Olet mitä syöt
Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat