SanakirjaTietovisatVaihtoautotTV-ohjelmatTV-tietovisaBlogit
Televisio

Jussi Rainio: "Mä kerron ihan kaiken!" - ex-Neon 2 -tähden elämässä ollut pahoja paikkoja

9.2.2019 klo 11:00  Kirsti Kurki-Myllymäki

Tähdet, Tähdet ekassa jaksossa Jussi Rainio antoi palaa. Lue miehen mietteet koko kisasta.


Tähdet, tähdet

Jussi Rainio muistetaan edelleen hyvin Neon 2 -yhtyeestä, mutta mies on tehnyt monenkirjavan uran. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fi


Jussi Rainio veti ns. pisteet kotiin heti ensimmäisessä Tähdet, tähdet -jaksossa, kun hän esitti Petri Munckin säveltämän ja alun perin esittämän Levoton prinssi -kappaleen. Rainion tulkinnasta kuuli, että mies lauloi suoraan sydämestä - jopa niin, että annettujen katsojaäänien perusteella hän ylsi kolmen parhaan joukkoon yhdessä Iltan ja Kyösti Mäkimattilan kanssa.


Kappale muistuttaa Rainiota ajoista, jolloin hänellä oli elämässään erittäin paha paikka – ja ennen kaikkea siitä selviämisestä. Hän lupaa kertoa lisää raakoja, koskettavia ja henkilökohtaisia tarinoita koko kansalle.

- Aivan ehdottomasti. Nimittäin mitä sitä ihminen oikeastaan muuta voi antaa kuin oman itsensä. Silloin täytyy vähän niitä sanaisia arkkuja avata ja kertoa, millainen ukkeli siellä on sisällä.

- Mä kerron ihan kaiken! Oon takki avoinna - se mitä kysytään, niin siihen vastataan.


Tähdet, tähdet

Tähdet, tähdet -esiintyjäkaarti koko komeudessaan ja komeudessaan. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fi


Entä joutuiko Rainio miettimään pitkään, kun häntä pyydettiin Tähdet, tähdet -ohjelmaan?

- Vastasin välittömästi kyllä, kun pyydettiin mukaan. Totta kai tällaiset haasteet otetaan vastaan. Laulu on mun juttuni ja haluan toteuttaa sitä mahdollisimman monipuolisesti - tässä on nyt kertakaikkinen mahdollisuus siihen.

- Mulla on han mahtavia odotuksia, odotukset on korkealla, mutta olen pitkä mies, kyllä yletyn sinne! Rainio heittää.Tähdet, tähdet

Jussi Rainio on kokenut uran ylä- ja alamäet. Kuva: MTV3.


Neon 2 muistetaan mm. "Kemiaa"-hittibiisistä, mutta mies on tehnyt paljon keikkaa ja kiertänyt ympäri Suomea. Tyyli on ollut suomalaista poppia, mutta onko mies valmis heittäytymään lavalla?

- Kyllä lähtee biisi, jos toinenkin ja genre, jos toinenkin! Teemoihin mahtuu varmasti kaikenlaisia genrejä. Lanteista en oo hirveen letkeä, se tulee olemaan meikäläisen kulmakivi. Mutta laulaminen eri genreissä onnistuu kyllä!

- Jos sellainen tilanne tulisi eteen, että olisi oopperaa, niin olen äänialaltani tenori, joten kyllä ooppera varmasti irtoaa!


Oletko jollain tavalla valmistautunut Tähdet, tähdet -ohjelmaan?

- En! Jussi hirnahtaa.


Tähdet, tähdet MTV3:lla su klo 19.15. Huom. neljä ensimmäistä jaksoa alkaa klo 19.15, sen jälkeen klo 19.30.

Katso lisää Tähdet, tähdet ohjelma-aikoja Telsu.fistä.


Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat