Reseptit

Joulutorttu

Joulutorttu on varma merkki joulun saapumisesta. Joulutortut maistuvat parhaimmilta uunituoreina. Ps. Kokeile luumuhillon tilalla omenaversiota!

Joulutorttu
40 minUunipelti

Ainekset

  • 500 gpakaste torttutaikinalevyjä
  • paistonkestävää luumuhilloa tai marmeladia

Valmistus

  • Levitä taikinalevyt leivinpaperille uunipellille ja anna niiden sulaa ohjeen mukaan noin 15 minuuttia. Leikkaa levyt kahtia neliöiksi. Tee neliöiden kulmiin vinot viillot kohti tortun keskustaa. Paina joka toinen kulma keskelle alas kostutetuin sormin.
  • Laita tortun keskelle lusikallinen paistonkestävää hilloa tai marmeladia. Luumu- tai omenversio käy hyvin.
  • Paista joulutorttuja 225-asteisen uunin keskitasolla n. 10-15 minuuttia.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat