SanakirjaTietovisatBlogitTV-ohjelmatTV-tietovisaVaihtoautot
Televisio

Järkyttävä tv-sarja Verirahat - Teininäyttelijä kokee seksuaalista häirintää - Auttaako rahatukku?

3.1.2020 klo 6:00  Kirsti Kurki-Myllymäki

14-vuotias näyttelijän alku pääsee toteuttamaan unelmaansa Hollywoodiin, mutta joutuu kohtaamaan alan synkän kääntöpuolen ajankohtaisessa BBC-sarjassa.

Verirahat

Isaac (Max Fincham) näyttelee sarjan pääosaa koskettavasti. Yle KuvapalveluBBC-minisarjassa 14-vuotias britti Isaac elää unelmaansa. Hän on ponkaissut pohjois-lontoolaisesta työläisperheestä merkittävään elokuvarooliin Yhdysvaltoihin. Hän on juuri palannut Hollywoodista, jossa hän näytteli tunnetun ohjaajan elokuvassa. Isaac on kuitenkin muuttunut - ilo on kuollut.


Isaac kärsii selvästi jostain muustakin kuin jetlagista. Ennen pitkää syy pojan sulkeutuneisuuteen paljastuu vanhemmille. Isaacia vaivaa syvä häpeä siitä, mitä hänelle on Hollywoodissa tapahtunut. Vanhemmat yrittävät hakea oikeutta pojalleen. Isaac itse haluaa vain unohtaa tapahtuneen, mutta onko se edes teoriassa mahdollista?


Verirahat

Isä Manny (Babou Ceesay), poika Isaac (Max Fincham) ja äiti Sam (Jill Halfpenny), Yle Kuvapalvelu.


Isaacin perheelle tarjotaan muhkea rahallinen korvaus salassapitosopimuksella ja he ottavat sen vastaan. Syyllisyyden tunno vaivaa perhettä ja Isaac ei voi hyvin. Auttaako raha unohtamaan järkyttävät tapahtumat? Onko Isaacin enää koskaan mahdollista palata entiseen huolettomaan elämään? Entä voiko hyväksikäyttäjää pysäyttää?


Verirahat (Dark Money) minisarjassa on neljä osaa.


Verirahat (16) Yle TV1 la 4.1. klo 22.15

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Asiasanat: Verirahat
Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat