Televisio

Järkyttävä tilanne Selviytyjissä – painijalegenda joutui hyökkäyksen kohteeksi keskellä yötä!

22.1.2019 klo 10:06  Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue, mitä kuvauksissa tapahtui!

Selviytyjät Suomi

Marko Asell kohtasi ikävän yllätyksen keskellä yötä. Kuva: Nelonen Media.


Painijalegenda ja ex-kansanedustaja Marko Asell kertoo veret seisauttavasta kohtaamisestaan filippiiniläisen eläimistön kanssa Selviytyjät Suomi toisella kaudella.


-Oltiin nukkumassa jo kaikki, kun sitten heräsin kovaan kipuun kaulalla. Koska siellä oli aika paljon käärmeitä, tajusin heti, että se saattaisi olla käärmeen purema, mikä sitten varmistuikin, kun kävelin sieltä yöllä lyhdyn valossa lääkärin pakeille, Asell kertaa pelottavaa tilannetta autiosaarella.


Tilanne otettiin hyvin vakavasti myös tuotantotiimissä.

-Ikään kuin olisin huomannut pientä hätäilyä siellä. Heilläkin oli pelko, että kuinka vakavasta puremasta tässä nyt on kyse, Asell sanoo.


Selviytyjät Suomi

Selviytyjät-osallistujat 2. kaudella: Niklas Hagman, Eevi Teittinen, Virpi Kätkä, Wallu Valpio, Lola Odusoga, Kim Herold, Miska MH, Tuuli Matinsalo, Lotta Näkyvä, Noora Räty, Marko Asell, Sauli Koskinen, Olli Herman, Veronica Verho, Hannes Hyvönen, Vilma Bergenheim. Kuva: Nelonen Media.


Ohjelman tuotantotiimi toimi tilanteessa nopeasti.

-Vaikka Selviytyjien on tarkoituskin olla kilpailijoille rankka kokemus, pyrimme ehdottomasti pitämään ihmiset turvassa. Viidakko on kuitenkin aina ihmiselle arvaamaton. Selviytyjillä on erittäin kokenut keskustuotanto, joka on tehnyt ohjelmaa tuolla alueella useisiin eri maihin. Tässäkin tapauksessa Marko pääsi välittömästi yöllä ammattimaiseen hoitoon ja toipui nopeasti. Markoa purreen käärmeen laji ei meille koskaan selvinnyt, mutta todennäköisesti kyseessä ei ollut myrkyllinen käärme, sillä onneksemme Marko selvisi ilman myrkytysoireita, Nelonen Median vastaava tuottaja Tea Panula sanoo.


Selviytyjät Suomi uusi, kolmas kausi starttaa Nelosella su 8.9. klo 19.

Katso lisää Selviytyjät Suomi -lähetysaikoja Telsu.fi


Lähde: Nelonen Media.

Edit: Juttu julkaistu ensimmäisen kerran 22.1.2019. Juttuun päivitetty uuden kauden ohjelma-ajat.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat